Resultaten laden ...

Cargadoorweg 17

303 m2 bedrijfsruimte te huur in Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs € 2.458 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Haven- en industrieterrein
Bedrijventerrein Oost-Kanaalhaven

TE HUUR: BEDRIJFSHAL/KANTOORRUIMTE BIJ DOCK NORTH 024, INCLUSIEF 4 EIGEN PARKEERPLEKKEN.
LOCATIE: Cargadoorweg 17, 6541 BT Nijmegen.

TOTAAL AANTAL M2 303 M2 : verdeeld over 234 m2 op Begane grond en 69 m2 op de Vide.
M2 HUURPRIJS/JAAR : € 97,35 Exclusief BTW.
HUURPRIJS PER MAAND : € 2.457,75 Exclusief BTW.
SERVICE- EN ADMINISTRATIEKOSTEN PER MAAND: € 198,85 Exclusief BTW.
BESCHIKBAAR VANAF: Juni 2024.
ENERGIELABEL : A++

Vanwege een interne verhuizing komt deze unieke kans per Juni 2024 op de markt!
Een veelbelovende bedrijfsruimte op de strategische locatie aan de Cargadoorweg 17, te Nijmegen bij Dock North 024 zal binnenkort beschikbaar zijn voor verhuur. Dit is uw kans om uw bedrijf te vestigen op een plek die niet alleen centraal gelegen is, maar ook voldoet aan al uw zakelijke behoeften.

Bij Dock North 024 begrijpen we dat elke investering strategisch moet zijn. Daarom bieden wij deze veelzijdige bedrijfsruimte aan tegen een concurrerende, marktconforme prijs. Hier huurt u niet alleen een bedrijfsruimte, maar ook de mogelijkheid om kosten te besparen en uw bedrijf onbelemmerd te laten groeien.

Bij Dock North 024 gaan we verder dan alleen zakendoen; Dock North 024 definieert representatieve excellentie voor uw bedrijf. Uw bedrijfsruimte in Dock North 024 is niet zomaar een werkplek; het is een uiting van uw professionaliteit, visie en bedrijfscultuur.

UNIEKE KENMERKEN:
*Modern Design: Een strak en modern ontworpen bedrijfsverzamelgebouw die de norm bepaalt voor stijlvol zakendoen.
*Basisvoorzieningen: Alle bedrijfsruimtes zijn standaard voorzien van de gewenste basisvoorzieningen. Denk hierbij aan uw Eigen Meterkast met GWE Voorzieningen, Verschillende opbouw contactdozen inclusief een krachtstroompunt, uw Eigen Alarmsysteem, Een Brandslang, een Modern en Stoer Keukenblok met Warm en Koud Stromend water, Sanitaire Voorzieningen, Led Verlichting, Verwarming d.m.v. Heaters met Ventilatoren, etc. etc. dus alles wat u nodig heeft voor een efficiënte werkomgeving.
*A++ Energielabel: Duurzaamheid ontmoet luxe voor een groenere toekomst.

INDELING:
Bij Dock North 024 begrijpen we dat de indeling van uw werkruimte van cruciaal belang is voor een efficiënte en inspirerende werkomgeving. Daarom bieden wij een praktische verdeling tussen de begane grond en mogelijke kantoorruimte op de vide, waarmee we zorgen voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

VOORDELEN VAN ONZE RUIMTE-INDELING:
BEGANE GROND – DYNAMISCHE WERKOMGEVING:
De begane grond is ontworpen als een dynamische werkruimte, ideaal voor showroom, opslag, teamvergaderingen, interactie en creatieve samenwerking. Geniet van een open lay-out die communicatie bevordert en teamsamenwerking stimuleert.

KANTOORRUIMTE OP DE VIDE – PRIVACY EN FOCUS:
De vide biedt een aparte afgeschermde kantoorruimte, ideaal voor taken die concentratie en privacy vereisen. Geniet van een verhoogde werkplek met een panoramisch uitzicht op de begane grond, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en verbinding behouden blijft.

FLEXIBILITEIT EN INDELING:
Onze ruimte-indeling is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Pas de ruimte aan aan de behoeften van uw team, of het nu gaat om een open vergaderopstelling op de begane grond of individuele werkplekken op de vide.

NATUURLIJKE LICHTINVAL:
Beide niveaus profiteren van overvloedige natuurlijke lichtinval door de 7 meter hoge raampartijen, waardoor een uitnodigende en energieke werkomgeving ontstaat.

UW EIGEN PARKEERPLAATSEN:
Het hebben van een aantal eigen parkeerplaatsen als onderdeel van uw bedrijfsruimte biedt diverse voordelen voor zowel medewerkers als klanten. Hier zijn enkele redenen waarom eigen parkeerplaatsen een waardevolle voorziening zijn:
1.Professionele Uitstraling: Het aanbieden van eigen parkeerplaatsen draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Het toont aan dat u waarde hecht aan het comfort en de tevredenheid van uw medewerkers en klanten.
2.Efficiëntie en Productiviteit: Medewerkers kunnen tijd besparen doordat ze niet hoeven te zoeken naar parkeergelegenheid. Dit draagt bij aan een efficiëntere werkdag en bevordert de productiviteit.
3.Klantvriendelijkheid: Voor klanten is het hebben van eigen parkeerplaatsen een aantrekkelijke voorziening. Het maakt hun bezoek aan uw bedrijf gemakkelijk en positief, wat kan bijdragen aan een goede klantbeleving.
4.Veiligheid en Beveiliging: Eigen parkeerplaatsen bieden een gevoel van veiligheid en beveiliging voor zowel medewerkers als klanten. Het vermijdt het parkeren op straat en minimaliseert het risico op vandalisme of diefstal.
5.Flexibiliteit voor uw Bezoekers: Naast medewerkers profiteren ook bezoekers van eigen parkeerplaatsen. Dit is vooral handig voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en klantafspraken.

Het bieden van eigen parkeerplaatsen is dus niet alleen een praktische voorziening maar het toont ook de zorg en aandacht voor het welzijn van uw medewerkers en de tevredenheid van uw klanten. Het kan een positieve impact hebben op de algehele ervaring van mensen die met uw bedrijf in contact komen.

CONCURRERENDE M2 PRIJS:
Bij Dock North 024 geloven we in waar voor je geld. Deze bedrijfsruimte wordt aangeboden tegen een prijs die niet alleen concurrerend is, maar ook ruimte laat voor uw financiële flexibiliteit en zakelijke expansie
MARKTCONFORME HUURPRIJS:
Wij streven naar eerlijkheid en transparantie in onze huurvoorwaarden. De vastgestelde huurprijs weerspiegelt de huidige marktomstandigheden en zorgt voor een eerlijke prijsstelling voor beide partijen.

ONTDEK HET GEMAK VAN UW ZORGELOZE VASTGOEDERVARING:
1.ZORGELOOS BEHEER: Wij begrijpen dat uw succes afhankelijk is van onze dienstverlening. Daarom streven wij naar klanttevredenheid op elk niveau van onze dagelijkse ondersteuning, onderhoud en beheer, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness.
2.ONDERHOUD & REPARATIES: Profiteer van probleemloos onderhoud. Onze servicekosten dekken regelmatige inspecties, onderhoud en snelle reparaties en het behoud van voorzieningen, zodat uw bedrijfsomgeving altijd in topconditie verkeert.
3.BETAALBAARHEID: Geniet van deze kosteneffectieve oplossingen waardoor u uw budget effectiever kunt beheren zonder in te leveren op kwaliteit.

STRATEGISCHE LOCATIE DOCK NORTH 024:
Centraal gelegen nabij de nieuwe brug De Oversteek en strategisch gelegen in de nabijheid van de belangrijke snelwegen profiteert u niet alleen van de voordelen van uw ruimte, maar ook van de A1 locatie die uw bedrijf in de schijnwerpers plaatst waardoor de bereikbaarheid en toegankelijkheid van uw bedrijf worden geoptimaliseerd.

HUURPERIODE:
De huurperiode bedraagt vijf jaar met een breekoptie na het derde jaar.

VOORDELEN VAN ONZE BREEKOPTIE:
Om uw zakelijke flexibiliteit te waarborgen, biedt deze overeenkomst een gunstige breekoptie na het derde jaar van de huurperiode. Dit betekent dat Huurder en Verhuurder het recht hebben om de huurovereenkomst met een opzegtermijn te beëindigen na het derde jaar.

WAT DIT BETEKENT VOOR U:
*Als bedrijfsomstandigheden veranderen, biedt deze breekoptie u de vrijheid om uw ruimtebehoeften aan te passen.
*Het stelt u in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van de evoluerende behoeften van uw onderneming.
*Geen langdurige verplichtingen zonder de mogelijkheid om aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW:
Huren in het bedrijfsverzamelgebouw Dock North 024 biedt tal van voordelen die de groei en het succes van uw bedrijf kunnen stimuleren. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een ruimte in ons bedrijfsverzamelgebouw een slimme keuze kan zijn:
1.Professionele Uitstraling: Dock North 024 straalt professionaliteit en succes uit. Het vestigen van uw bedrijf in een dergelijke omgeving kan een positieve en betrouwbare indruk achterlaten bij klanten, partners en investeerders.
2.Netwerkmogelijkheden: In Dock North 024 komt u in contact met andere ondernemers en bedrijven. Dit biedt waardevolle netwerkmogelijkheden en de kans om samen te werken met gelijkgestemde professionals.
3.Gezamenlijke Zakelijke Cultuur: De gedeelde omgeving van een bedrijfsverzamelgebouw zoals Dock North 024 kan een gevoel van gemeenschap en samenwerking bevorderen. Dit kan leiden tot creatieve ideeën, synergiën en zakelijke kansen tussen huurders.
4. Efficiënt Beheer: Het beheer van een bedrijfsverzamelgebouw is in handen van professionele vastgoedbeheerders. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over faciliteitenonderhoud en kunt u zich richten op uw bedrijfsactiviteiten. Het toegewijde beheerdersteam van Dock North 024 is er voor uw gemak.
5. Veiligheid en toegangscontrole: Moderne faciliteiten omvatten geavanceerde beveiligingssystemen en toegangscontrolemaatregelen. Wij beschermen niet alleen uw fysieke eigendommen, maar ook de veiligheid van uw medewerkers en uw bezoekers.

WAAROM DEZE BEDRIJFSRUIMTE?
Bij Dock North 024 streven we naar uitmuntendheid en dat is duidelijk te zien in deze bedrijfsruimte. Hier zijn enkele redenen waarom deze bedrijfsruimte de beste keuze is in Nijmegen.
1.Locatie: Onze bedrijfsruimte is strategisch gelegen nabij het hart van Nijmegen met uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Een locatie die uw bedrijf in het middelpunt van succes plaatst.
2. Kwaliteit tegen een marktconforme prijs: Wij bieden een hoogwaardige bedrijfsruimte tegen een marktconforme prijs. Kwaliteit is bij ons betaalbaar, omdat uw succes onze prioriteit is.
3. Ruimte voor Groei: Een locatie die ruimte biedt voor de groei van uw bedrijf zonder beperkingen.
4. Geen stressvolle verlengingen: Geen gedoe met langdurige huurcontracten.
5. Uniek en onderscheidend: Onze bedrijfsruimte onderscheidt zich van de rest. Een uniek en inspirerende omgeving die de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt.

INTERESSE? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan