Resultaten laden ...

Christiaan Huygensweg 32

373 m2 bedrijfsruimte te huur in Hellevoetsluis

Kenmerken

Huurprijs € 2.750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kickers Bloem
Bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2

Als ondernemer altijd al gedroomd om in een spiksplinternieuw bedrijfspand gehuisvest te zijn? Dit is je kans! Op bedrijventerrein Kickersbloem II bieden wij 4 nieuwe royale bedrijfsunits aan!
De recent opgeleverde bedrijfsunits zijn allen voorzien van een entresolvloer en gelegen aan de Christiaan Huygensweg.

De bedrijfsunits zijn door hun centrale ligging op het industrieterrein zeer goed te bereiken en zijn door de nabij gelegen N494 en de A15, zeer goed verbonden met Rotterdam, de havengebieden en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden.

De bedrijfsunits zelf zijn ruim opgezet en worden geleverd met eigen overhead deur, een riante entresol wat zorgt voor extra opslag capaciteit en eigen parkeervoorzieningen.

Buitenruimte nodig? Ook hier is aan gedacht en bieden wij aan bij de buitenste units.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Kickersbloem II ligt aan de rand van gemeente Hellevoetsluis en is vanaf de provinciale weg N57 (A15-Goeree/Zeeland) via de Nieuweweg goed bereikbaar. De Nieuweweg loopt vanaf de N57 rechtstreeks tot aan bedrijventerrein Kickersbloem II. De verbinding staat garant voor een goede aansluiting op zowel het rijkswegennet alsmede de regio.

Voorzieningen:
- Glad afgewerkte betonvloer;
- LED-verlichting;
- Krachtstroomaansluiting;
- Lichtstraat;
- Toiletvoorziening;
- Pantryblok.

Unit C:
Bedrijfsruimte begane grond ca. 240 m2
entresol verdieping ca. 133 m2
Prijs: €2.750,- per maand excl. BTW
4 parkeerplaatsen.

Servicekosten:
Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs wordt er servicekosten in rekening gebracht van € 150,- per maand, te vermeerderen met BTW voor de navolgende leveringen en diensten:
- Onderhoud installaties;
- Onderhoud overheaddeur;
- Glasbewassing buitenzijde;
- Onderhoud buitenterrein;
- Onderhoud dak;
- Onderhoud straatwerk;

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast testellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.
Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van in totaal drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Datum van oplevering
In overleg, kan per direct.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Wanneer u wilt kunt u ter plaatse kijken of deze locatie past bij uw bedrijf. Dit kan elke werkdag van de week! Bel, email, app ons voor het maken van een concrete afspraak!

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan