Resultaten laden ...

Chromiumweg 105B

187 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Chromiumweg
Bedrijventerrein Isselt

Algemeen: bedrijfs- en kantoorruimte met zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding beschikbaar!

De zelfstandige unit is op een zeer prominente zichtlocatie (105B is een Tussenunit) gelegen op bedrijventerrein “Isselt”. Naast de bedrijfsruimte op de begane grond is de ruimte op de eerste verdieping uitermate geschikt voor kantoor.

Locatie: Het object is zowel met eigen- als openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Met de auto is de A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) via doorgaande wegen bereikbaar. Knooppunt Hoevelaken is op korte afstand gelegen waarbij men toegang heeft tot de A28 (Utrecht-Zwolle). Amsterdam is te bereiken in circa 35 minuten en Utrecht in circa 30 minuten.

Het bedrijventerrein Isselt ligt aan de westkant van Amersfoort. Het van oost naar west langgerekte bedrijventerrein wordt in het noorden begrensd door de Eem en in het zuiden door de Amsterdamseweg. Aan de westkant sluit het bedrijventerrein aan op het buitengebied. Aan de oostkant grenst de Isselt aan het in ontwikkeling zijnde Centraal Stadsgebied (CSG-Noord).

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 187 m².
Waarvan 107 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 80 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De onroerende zaak zal worden geleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• toilet;
• HR++ glas;
• geïsoleerde wanden en vloeren;
• meterkast voorzien van een electrameter;
• vloerverwarming;
• CV- ketel.

Parkeren: Bij het object behoren 2 eigen parkeerplaatsen direct aan de voorzijde. Tevens bestaat beperkt de mogelijkheid tot vrij parkeren aan de straat.

Bestemming: Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 1.690,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door een verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan