Resultaten laden ...

Coenecoop 7 A

144 m2 bedrijfsruimte te koop in Waddinxveen

Kenmerken

Prijs € 245.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen in Schieland
Bedrijventerrein Coenecoop I+II

Op het nieuwe deel bedrijventerrein Coenecoop te Waddinxveen wordt het nieuwbouwproject Prosperitas gerealiseerd bestaande uit 45 hoogwaardige bedrijfsunits waarvan er momenteel nog 29 beschikbaar zijn voor verkoop. Deze nieuwbouwontwikkeling bestaat uit diverse unit types. Zo zullen de kopunits meer geschikt zijn voor kantoor- en showroomdoeleinden vanwege het vele glas en de steenstrips gevelbeplating. De in antraciet met koper kleurige elementen uitgevoerde tussenunits zijn daarentegen meer geschikt voor bedrijfsdoeleinden. Naar welk unit type gaat uw voorkeur uit? Vraag ons kantoor naar de mogelijkheden.

Kenmerkend voor deze ontwikkeling is het duurzaam materiaalgebruik in combinatie met hoge isolatiewaardes alsmede de moderne uitstraling. Elke unit beschikt over tenminste twee exclusief toe te wijzen parkeerplaatsen voor de deur op het mandelig buitenterrein.

Coenecoop III is de meest recente uitbreiding van het gelijknamige bedrijventerrein. Het bedrijventerrein ligt vlakbij de op- en afritten van de A12 (Utrecht/Den Haag) en de A20 (Rotterdam/Utrecht). Het is gelegen tussen de Kanaaldijk en de spoorlijn Gouda - Alphen a/d Rijn.

Bereikbaarheid:
Nabij de twee op- en afritten van de A-12 en A-20 richting Utrecht, Rotterdam en Den Haag en op een steenworp afstand van het NS station Waddinxveen Triangel, een treinverbinding tussen Gouda en Alphen aan den Rijn.

Gebruiksmogelijkheden:
De units zijn geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden met een functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

De units:
Het betreffen in totaal 45 bedrijfsunits variërend in grootte van circa 144 m² tot 185 m² met prijzen vanaf € 245.000,- v.o.n. Vraag ons naar de plattegronden en prijslijst en wij informeren u over de beschikbaarheid.

De vierkante meters betreffen een indicatie op basis van bouwtekeningen en de genoemde koopsommen zijn exclusief omzetbelasting. Makelaarskosten en notariskosten (inzake verkoop), zijn in de koopsom inbegrepen. Overdrachtsbelasting is bij nieuwbouw niet van toepassing.

Parkeerplaatsen:
Bij het verkochte behoren tenminste 2 nader toe te wijzen parkeerplaatsen. De grotere units beschikken over meer parkeerplaatsen.

Planning en oplevering:
Met de bouw zal rond Q4 2023 worden aangevangen. De oplevering zal vermoedelijk eind Q2 2024 plaatsvinden.

Opleveringsniveau en bebouwing:
Het opleveringsniveau is casco (wind- en waterdicht, de dragende constructie plus complete buitenafwerking) doch wel reeds onder andere voorzien van:
- monoliet afgewerkte betonvloer voor wat betreft de begane grond met een vloerbelasting van circa 1.000 kg/ m² begane grond en circa 400 kg/ m² op de verdieping;
- vrije hoogte begane grond circa 3,4 meter;
- hand bedienbare overheaddeur (hoogte 3 meter);
- eigen voordeur;
- meterkast voorzien van water- en elektrameter;
- gevelbeplating afhankelijk van type unit; antraciet met koperkleurige elementen of steenstrips (sandwichpanelen);
- aluminium kozijnen met hoog rendement isolatieglas HR++;
- afgedopt rioleringspunt ten behoeve van toilet en pantry onder de trap;
- houten trap naar etage.

Zie voor de complete weergave van het bouwkundig opleveringsniveau de technische omschrijving.

Thans kadastrale gegevens:
Gemeente: Waddinxveen;
Sectie: F;
Nummers: 2412, 2624 en 2625;
Totale grootte: 6.471 m².

Het buitenterrein wordt mandelig, wat inhoudt dat eigenaren met elkaar verantwoordelijk zijn voor dagelijks onderhoud.

Notaris:
Van der Meulen, Kock en Ubachs Notarissen te Waddinxveen zal de juridische afwikkeling begeleiden. De koop van een unit wordt vastgelegd in een koop- aannemingsovereenkomst en akte van mandeligheid. Deze overeenkomsten zullen naar de notaris worden gestuurd waarna de notaris de leveringsakte opstelt, ook wel de ‘transportakte genoemd’.

Bouwer:
De bouw wordt tot stand gebracht door de Arvast Groep uit Waddinxveen. Zij hebben de nodige ervaring met nieuwbouwontwikkeling van bedrijfscomplexen. Enkele voorbeelden van bedrijfsverzamelgebouwen zijn gelegen in de directe omgeving.

Verkoopprijs:
Prijzen voor dit project zijn vrij op naam, wat inhoudt dat notaris- en makelaarskosten inzake aankoop in de koopprijs zijn inbegrepen. Bedragen dienen vermeerderd te worden met omzetbelasting.

Proces:
Bij effectuering van koop wordt tussen partijen een zogeheten koop- aannemingsovereenkomst opgesteld. Indien de koop- aannemingsovereenkomst onvoorwaardelijk is zal de projectnotaris koper uitnodigen voor het zogeheten transport. Koper (dan wel de financier) betaalt de ontwikkelaar op basis van datum gereed in verschillende bouwtermijnen middels facturen de totale koopsom.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Vraag ons kantoor naar de mogelijkheden.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan