Resultaten laden ...

Dalsteindreef 2038

79 m2 bedrijfsruimte te huur in Diemen

Kenmerken

Huurprijs € 2.795 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bergwijkpark

TE HUUR: AFGEWERKTE BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 78 M² GELEGEN OP OUR CAMPUS & OUR DOMAIN TE DIEMEN, TEGENOVER DE ALBERT HEIJN EN OP STEENWORP AFSTAND METROHALTE DIEMEN-ZUID!

OBJECT
De bedrijfsruimte gelegen aan de Dalsteindreef 2038 is een open ruimte van circa 78 m² gelegen op de begane grond. De ruimte is onderdeel van het grootschalige project Our Campus & Our Domain. Het project is de enige Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model. De bewoners in de directe omgeving zijn dus ook jonge ondernemende mensen.

De voorzijde van de ruimte bestaat volledig uit grote raampartijen die reiken van vloer tot aan het plafond. Dit zorgt ervoor dat voorbijgangers in één opslag kunnen zien wat zich binnenin bevindt. De open indeling kan op vele manieren optimaal worden benut.

LOCATIE
De ruimte op nummer 2038 ligt tegenover de Albert Heijn. Vele passanten komen hier dagelijks langs aangezien het ook op de directe aanlooproute ligt van het (metro)station. Naast de grote supermarktketen recht tegenover, zijn er meerdere eet- en winkelgelegenheden te vinden op het plein, zoals een fietsenwinkel, een koffiezaakje en een restaurant.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte ligt op steenworp afstand van metrohalte & NS-station Diemen-Zuid. Vanaf station Diemen-Zuid is er een directe verbinding met Amsterdam Centraal Station. Met eigen vervoer zijn de locaties goed te bereiken. Via de Gooischeweg is de A10 een paar minuten rijden. De passage waar de bedrijfsruimtes gelegen zijn, zijn echter alleen te voet bereikbaar. Parkeren zou in de omgeving moeten plaatvinden of in de parkeergarage aanwezig op het terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt 'as is, where is' opgeleverd, voorzien van onder andere:
- een pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- radiators;
- inbouwspots;
- opbergkasten.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is Gemengd - 1 en vallen onder het bestemmingsplan 'Holland Park 2023', de volgende gebruikersmogelijkheden vallen daaronder:
- bedrijven tot en met milieucategorie 2 van de Bedrijvenlijst Gemengd 4 (bijlage 3), met een maximum van 300 m2 brutovloeroppervlak (b.v.o.) per vestiging;
- horeca tot en met horecacategorie 2, met uitzondering van hotels, alsmede cafés uit categorie 3 volgens de Staat van Horeca-activiteiten;
- cultuur en ontspanning;
- dienstverlenende bedrijven;
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- sportvoorzieningen;

Voorkeur van eigenaar gaat uit naar een ondernemer die betrokken is bij de omgeving en actief onderdeel uit wil maken de bestaande community.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 79 m² VVO op de begane grond.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
€ 2.795,00 per maand exclusief voorschot servicekosten en BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 2.800,00 per jaar exclusief BTW

MODEL OVERENKOMST
Op basis van het standaard ROZ-model, met aanvullingen in de bijzondere bepalingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.