Resultaten laden ...

De Hoogjens 42 a

727 m2 bedrijfsruimte te huur in Sleeuwijk

Kenmerken

Huurprijs € 40 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sleeuwijk
Bedrijventerrein DE HOOGJENS

BETAALBARE OPSLAG | De Hoogjens 42a te Sleeuwijk | Functionele bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur, goederenlift en riante verdiepingsvloer.

ALGEMEEN
Deze functionele bedrijfsruimte bevindt zich in een levendig bedrijfscomplex in de kern van Sleeuwijk, op enkele minuten van de Rijksweg A-27. De bedrijfsruimte is opgesplitst in twee delen: één gedeelte is via de achterzijde te bereiken, en één gedeelte is via de voorzijde te bereiken. Het gedeelte aan de achterzijde is via "De Hoogjens" te bereiken en heeft een oppervlakte van ca. 200 m2 op de begane grond en ca. 527 m2 op de verdieping. De begane grond is o.a. voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur (3,7 x 3,7 meter) en een goederenlift met trap naar de ruime verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer bestaat uit drie secties, welke met elkaar verbonden zijn d.m.v. ruime doorgangen. De gehele verdieping is ruim voorzien van verlichting en daarnaast is het grootste gedeelte netjes afgewerkt met tapijtvloeren en systeemplafonds.

OPTIONEEL BIJ TE HUREN:
Optioneel bij te huren: het voorste-/middelste gedeelte heeft een totale oppervlakte van ca. 302 m2 op de begane grond en beschikt over een eigen entree. Deze ruimte is gescheiden van de achterzijde d.m.v. een tussenwand. In overleg heeft u als huurder de mogelijkheid om het voorste-/middelste gedeelte op de begane grond bij de achterzijde te betrekken, waardoor u het vloeroppervlak op de begane grond kunt uitbreiden met deze extra ruimte van ca. 302 m2. Tevens beschikt deze ruimte over de functieaanduiding "detailhandel".

STERKE PUNTEN
- Goed bereikbare locatie
- Riante oppervlakte
- Voorzien van overheaddeur en goederenlift

OPPERVLAKTEN
Bedrijfsruimte achterzijde:
- Ca. 200 m2 begane grond
- Ca. 527 m2 verdieping

Optioneel: bedrijfsruimte midden-/voorzijde:
- Ca. 302 m2 begane grond

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Krachtstroomaansluiting (magazijn)
- Alarmsysteem
- Noodverlichting
- Noodbewegwijzering
- Rookmelders
- Brandblusmiddelen
- Overheaddeur (magazijn)
- Achterterrein voorzien van hekwerk

BOUWAARD
Het object is in 1993 gerealiseerd. Het object is gebouwd op een betonfundering. De constructie betreft een staalconstructie. Het dak betreft een stalen dak welke geïsoleerd is. Het dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking. De gevels bestaan uit geïsoleerde gevelplaten met golfprofiel. De beglazing betreft isolerende beglazing in aluminium kozijnen.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Kern Sleeuwijk" van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming bedrijf. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan. Tevens heeft het voorste-/middelste gedeelte van de bedrijfsruimte de functieaanduiding detailhandel. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd aan de Hoogjens/Rijksstraatweg te Sleeuwijk. Het betreft een locatie langs de doorgaande weg richting de dorpskernen. Tevens is het object gesitueerd langs de toegangsweg tot het industrieterrein. Het object is gelegen op zeer korte afstand van de Rijksweg A-27. Binnen enkele minuten zijn de knooppunten Gorinchem (A-27/A-15) en knooppunt Hooipolder (A-27/A-59) te bereiken. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een groter object waarin onder andere een Chinees restaurant, dansschool, zitmeubelzaak en een horeca-/afhaalzaak zijn gevestigd.

KADASTER
Werkendam - S - 2229 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 40,--/m2/jaar

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, geïndexeerd worden met een minimum van 2%. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan