Resultaten laden ...

De Marke 2

210 - 4.643 m2 bedrijfsruimte te huur in Dieren

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

TE KOOP | Hoogwaardige energiezuinige en duurzame bedrijfsruimtes!

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars luxe bedrijfsunits aan de Marke in Dieren aan. Bij deze units is het mogelijk om meerdere units aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende oppervlaktes met afwijkende functies als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats worden gecombineerd. De oppervlaktes variëren van ca. 210 m² tot 436 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer).

In het ontwerp is er rekening gehouden met verschillende bedrijfsfuncties. Diverse units zijn voorzien van grote glasvliesgevels voor veel daglicht.

De units worden casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. Als basis uitrusting worden de units standaard opgeleverd met een elektrische overheaddeur. Alle units worden standaard opgeleverd met een verdiepingsvloer met vaste houten trap (met uitzondering van unit 4 en 6 in gebouw 2 en unit 3 en 5 in gebouw 3).

Locatie
De bereikbaarheid met eigen vervoer/vrachtverkeer is uitstekend, het object is direct ontsloten via de Kanaalweg, die loopt langs het Apeldoorns Kanaal en nabij de op- en afritten van de Rijksweg N348 en N786. Op korte loopafstand bevinden zich bushaltes waardoor het NS-station en het centrum van Dieren eveneens snel te bereiken zijn.

Prijs en oppervlaktes
KOOP
GEBOUW A
Unit 2. - 398 m² - € 455.000,-- vrij op naam

Voor unit 1 en 2 is er een mogelijkheid om deze gezamenlijk te kopen:
ca. 834 m² - € 895.000,-- vrij op naam

GEBOUW 3
Unit 12. - 328 m² - € 359.750,-- vrij op naam
Unit 18. - 210 m² - € 212.500,-- vrij op naam
Unit 19. - 264 m² - € 277.500,-- vrij op naam

HUUR
GEBOUW A
Unit 2. - 398 m² - € 2.654,17 per maand excl. BTW

GEBOUW 3
Unit 12. - 328 m² - € 2.098,54 per maand excl. BTW
Unit 18. - 210 m² - € 1.239,58 per maand excl. BTW
Unit 19. - 264 m² - € 1.618,75 per maand excl. BTW

Parkeren
Parkeren bij de units is inbegrepen. Dit verschilt per unit.

Bijzonderheden
- Voorzien van overheaddeur
- Voorzien van verdiepingsvloer
- Parkeerplaats voor de deur
- Optie voor zonnepanelen
- Duurzame en luxe uitstraling
- Bespreken van vele mogelijkheden

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dieren valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bestemmingsplan Bedrijventerrein Kanaalzone” en heeft als hoofdbestemming “bedrijventerrein”. De binnen deze bestemming aangewezen gronden zijn enkel bestemd voor bedrijfsactiviteiten binnen categorie 1 tot en met 3.2 (gedeeltelijk tot en met 3.1) van bijbehorende bedrijvenlijst. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
026-3201 805

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Lees meer op onze website:
http://www.rebogroep.nl