Resultaten laden ...

de Oude Molen 14

237 m2 bedrijfsruimte te koop in Overloon

Kenmerken

Prijs € 675.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Overloon Centrum
Bedrijventerrein BT OVERLOON

Welkom bij deze prachtige bedrijfswoning aan de Oude Molen 14 in Overloon. Met een woonoppervlakte van 189 m² en een perceel van 1008m², biedt deze woning veel ruimte en comfort voor jou en je gezin. De woning beschikt over een energielabel A, wat betekent dat deze woning zeer energiezuinig is en je energiekosten zal besparen.


Kom binnen...

Bij binnenkomst in de hal vind je het toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is via de hal te bereiken en is voorzien van een prachtige visgraat houtenvloer. De woonkamer biedt veel ruimte en heeft uitzicht op de straat. Hier is voldoende plaats voor een comfortabele zithoek en een grote eettafel. Bovendien is er een openhaard aanwezig die zorgt voor extra sfeer tijdens de wintermaanden.


Vervolg je weg naar de keuken...

De keuken is vanuit de woonkamer te bereiken en beschikt over een keukeneiland. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, 2 ovens en genoeg opbergruimte. De grote ramen in de keuken bieden veel daglicht en geven een prachtig uitzicht op de achtertuin. Via de keuken is ook de berging te bereiken, die weer toegang biedt tot de achterdeur.

Via de achterdeur steek je zo over naar een andere ruimte. Deze ruimte word nu gebruikt als kantoor, mocht je deze ruimte niet als kantoor gebruiken kun je deze natuurlijk ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals opslag voor je tuingereedschap.

De eerste verdieping...

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Het master bedroom is de grootste slaapkamer en biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een ruime kledingkast. De ander 3 slaapkamers zij ook ruim genoeg voor een comfortabele inrichting. De badkamer beschikt over een ruime douche, dubbele wastafel met voldoende opbergruimte en een toilet.


De fraaie achtertuin...

De achtertuin is ruim aangelegd. Hier kun je tijdens de zomermaanden genieten van een groot grasveld waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen. Ook is er een overkapping aanwezig, waaronder je kunt genieten van de schaduw op warme dagen. Daarnaast is het ook handig om te weten dat deze woning ook beschikt over een achterom, zodat je gemakkelijk met fietsen en tuinmeubilair de achtertuin kunt bereiken.


Bedrijfshal...

Achter de woning is een fraaie bedrijfshal te vinden. Deze beschikt over een ruim oppervlakte van 237m² en heeft een inhoud van ruim 1235m³. Het betreft een volledig open ruimte, zonder dragende binnenmuren. Deze ruimte is daarom volledig naar eigen inzicht te gebruiken. De inventaris die op dit moment dienst doet als keuken, wordt in zijn geheel verwijderd. De loods is nog relatief jong en is volledig geïsoleerd. Wonen en werken op één locatie is hier dus mogelijk. Weten wat voor bedrijfsvoering hier mogelijk is? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor.


Al met al is De Oude Molen 14 een ruime en comfortabele woning. Kom gerust langs voor een bezichtiging om deze woning zelf te ervaren.

Koopcondities

Koopprijs: € 675.000,- K.K.

Aanvaarding: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Dit betreft een collegiale verkoop met een collega makelaardij.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan