Resultaten laden ...

De Run 5127

7.000 - 16.315 m2 bedrijfsruimte te huur in Veldhoven

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Meerveldhoven
Bedrijventerrein De Run 5000
Bouwjaar 2018

Locatie:
De te huur aangeboden nieuw te bouwen bedrijfsruimte aan De Run 5127 - 5135 te Veldhoven heeft een centrale ligging op het Bedrijventerrein De Run en ligt op korte afstand van de snelweg A2. De ontwikkellocatie is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en er is op dit terrein een sterke aanwezigheid van hoogwaardige technologische, logistieke en ontwikkelingsbedrijven. De Run speelt een belangrijke rol binnen Brainport Regio Eindhoven. Brainport is naast Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam Seaport één van de drie economische pijlers van Nederland.

Bereikbaarheid De Run 5127 - 5135 te Veldhoven:
Deze nieuwbouw bedrijfsruimte op Bedrijventerrein De Run aan De Run 5127 - 5135 te Veldhoven is direct via de Kempenbaan bereikbaar welke in verbinding staat met de op- en afritten van de snelweg A2/N2. Via deze snelweg bent u binnen enkele autominuten op de A58, A67 en A50. Verder is de verbinding met het openbaar vervoer goed dankzij een bushalte voor de deur met verbindingen tussen het centrum van Veldhoven en Centraal Station Eindhoven. Het Maxima Medisch Centrum (MMC) is centraal gelegen op De Run.

Beschikbare nieuwbouw oppervlakte voor de verhuur:
Ca 13.052 m² bedrijfsruimte - vanaf ca 7.000 m²

Parkeergelegenheid De Run 5127 - 5135 te Veldhoven:
Ruime voldende parkeerplaatsen, gelegen op eigen parkeerterrein rondom het nog te reasliseren bedrijfsgebouw aan De Run 5127 - 5135 te Veldhoven.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
Het bedrijfspand is flexibel van opzet en kan geheel naar de wensen van de gebruiker worden opgeleverd. Verhuurder is bereid te investeren in een grootschalige nieuwbouw. Een ruime kavel van 16.315 m² met een maximale bouwhoogte van 16 meter.

Binnen het bestemmingsplan kan er op het perceel een bedrijfsbebouwing (inclusief kantoren) van circa 13.000 m² bruto vloeroppervlak op de begane grond gerealiseerd worden. Bedrijfsactiviteiten in categorie 3.1-3.2 zijn toegestaan, alsmede een kunststofverwerkingsbedrijf zonder fenolhars.

Aanvaarding:
8 maanden na verkrijging definitieve bouwvergunning.

Kadastrale gegevens De Run 5127 - 5135 te Veldhoven:
Gemeente: Veldhoven
Sectie: K
Perceelnummer: 486 + 488
Oppervlakte: 16.315 m²

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van dit bedrijfspand aan de De Run 5127 - 5135 te Veldhoven op Bedrijventerrein De Run is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
Nieuwbouw - moet nog gebouwd worden.

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs:
Nader overeen te komen, afhankelijk van wensen huurder(s).

Huurtermijn:
Tien jaren.

Verlengingstermijn:
Vijf jaren.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering:
Dit bedrijfsgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Bas Deitmers is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de bedrijfsruimte in dit nieuw te bouwen bedrijfspand aan de De Run 5127 - 5135 te Veldhoven.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan