Resultaten laden ...

de Veiling 6

158 m2 bedrijfsruimte te koop in Zetten

Kenmerken

Prijs € 179.000
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Andelst
Bedrijventerrein Stationsomgeving Zetten-Andelst

NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW TE ZETTEN.

Laatste 2 units!

Op een prachtige locatie nabij de op- en afritten van de Rijksweg A15 en NS Station Zetten-Andelst zijn deze drie fraai ontworpen gebouwen gerealiseerd welke zich kenmerken door de zadelkap en hoekpanden met veel glas in de gevels. Hierdoor zijn bedrijfsgebouwen neergezet met een onderscheidende uitstraling en een visitekaartje voor elk bedrijf.

Door de strategische ligging van Zetten ten opzichte van onder andere de steden Arnhem, Nijmegen en Tiel is deze locatie ook zeer geschikt voor ondernemers uit deze steden en ondernemen kan hier nog met ruimte en groen.

De panden zijn voorzien van een monolithisch afgewerkte betonnen vloer op de begane grond en een cementdekvloer op de verdieping, kunststof dakbedekking en alle gevelkozijnen, ramen en deuren zijn uitgevoerd in aluminium met dubbele beglazing (HR++) en een elektrische overheaddeur.

Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling zijn de panden geschikt voor een zeer brede doelgroep. Van hovenier tot bouwbedrijf, van webshop tot bedrijfsopslagruimte. De units zijn tevens zeer geschikt als beleggingspand.

Vloeroppervlakte
Op dit moment zijn er nog twee units beschikbaar. De units hebben een oppervlakte van ca. 119 m² begane grond en ca. 39 m² op de verdieping. 

Unit Oppervlakte in m² PP Prijs
bgg verd
02 119 39 2 € 179.000,00
03 119 39 3 € 185.000,00

Prijzen zijn vrij op naam exclusief btw en exclusief notariskosten. 

Opleveringsniveau
De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van:
- een entree met veel glas en toegangsdeur;
- gedeeltelijke verdiepingsvloer;
- De hoekunits hebben grote ramen in de gevels en de tussenunits krijgen een dakraam;
- een elektrische overheaddeur (niet aangesloten);
- monolithische afgewerkte betonvloer op de begane grond;
- cement dekvloer op de verdieping;
- meterkast met voorbereidingen voor elektra en water;
- goede isolatiewaarden.

Eventuele aanvullingen op het opleveringsniveau zijn in overleg mogelijk.

Parkeren
De panden hebben eigen parkeerplaatsen welke bij de prijs zijn inbegrepen.

Koopovereenkomst
Wanneer u een van de units in dit project wenst aan te kopen dan zullen wij de koopovereenkomst opstellen en zal de overdracht bij de notaris plaatsvinden.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van het notariskantoor.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzonder van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Aanvaarding
In overleg.