Resultaten laden ...

De Wieling 7 0 ong

42 m2 bedrijfsruimte te huur in Swifterbant

Kenmerken

Huurprijs € 99 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Tarpan
Bedrijventerrein TARPAN

RUIME, VEILIGE EN SCHONE GARAGEBOXEN TE HUUR IN SWIFTERBANT
Heeft u behoefte aan extra ruimte voor opslag, klussen of bedrijfsruimte? Wij bieden 46 ruime, veilige en schone multifunctionele garageboxen op een fraaie zichtlocatie aan De Wieling 7 in Swifterbant. Elke garagebox is 7 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog (doorrijhoogte 2 meter), met een royaal bruto vloeroppervlakte van 21 m². Of het nu gaat om opslag van uw goederen of het realiseren van uw klusprojecten, onze garageboxen zijn de ideale oplossing.

GOED BEREIKBARE LOCATIE
Het garageboxencomplex is zeer goed bereikbaar, zowel vanuit Dronten en Lelystad en vanwege de centrale ligging aan de A6 ook vanuit de richtingen Almere en Urk/Emmeloord. Deze gunstige locatie trekt huurders aan, zowel lokaal als uit heel Flevoland en Gelderland.

WAT ONZE GARAGEBOXEN BIJZONDER MAAKT
• Veiligheid staat voorop: cameratoezicht, verlichting in het donker en alleen toegang voor geregistreerde personen. Bovendien, doordat er bedrijfswoningen in de buurt zijn, is er extra 'toezicht'. Uw eigendommen zijn veilig.
• Kwaliteit en gebruiksgemak: uitstekende toegankelijkheid door 10 meter ruimte tussen de boxen. Het garageboxencomplex wordt voortdurend onderhouden, van schone sectionaaldeuren tot gereinigd straatwerk en keurig onderhouden plantsoen.
• Betrokken eigenaar en beheerder: het gehele complex is in handen van één eigenaar. Mocht er iets zijn, wordt er snel gehandeld. De beheerder, die in de buurt woont, kan snel ter plekke zijn als nodig.

FINANCIËLE INFORMATIE
• Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met vergelijkbare garageboxcomplexen:
• Huurprijs: slechts €99,- ex btw per maand voor de eerste 6 maanden, daarna €195,- per maand, ex btw
• Servicekosten: maar €9,95 per maand, ex btw
• Voorschot energie: €5,00 per maand, ex btw
• Borg: €400,-

FLEXIBELE HUURPERIODES
De minimale huurperiode is 1 jaar. Voor meer flexibiliteit zijn kortere huurperiodes tegen de gangbare huurprijs van €195,- per maand bespreekbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan