Resultaten laden ...

De Wijper 16 n

110 m2 bedrijfsruimte te huur in Heerle

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein DE WIJPER

Algemeen:
Van het project ‘A58 units’ worden 2 nieuwbouw bedrijfsunits te huur aangeboden in het bedrijfsverzamelgebouw. Het project is gelegen op het bedrijventerrein ‘Heerle’.
De units zijn gasloos en voorzien van eigen meterkast voor een elektra- en wateraansluiting. Tevens is de unit voorzien van een overheaddeur ter grootte van 3,5 x 3,5 meter. De bovenverdieping kan volledig worden ingericht als kantoor of eventueel voor extra opslag. Het buitenterrein is verhard en is voorzien van 2 parkeerplaatsen.

Afmetingen:
Huisnummer 16N (unit 17)
Bedrijfsruimte circa 55 m²
Verdiepingsvloer circa 55 m²

Huisnummer 16P (unit 16)
Bedrijfsruimte circa 55 m²
Verdiepingsvloer circa 55 m²

Parkeren:
Per unit zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijzen:
Per unit € 850,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
€ 40,-- per maand exclusief BTW
- Onderhoud overheaddeur;
- Onderhoud dak;
- Onderhoud brandhaspel;
- Onderhoud terrein;
- Onderhoud gevelbekleding;
- 5% administratiekosten.
De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Bouwaard:
- Betonnen fundering en monolitisch afgewerkt;
- Opgebouwd in staalconstructie;
- Scheidingswanden van gasbetonpanelen;
- Verdiepingsvloeren van kanaalplaatvloeren;
- Hardhouten gevel- en deurkozijnen;
- Dak van stalen dakplaten;
- Meterkast.

Opleveringsniveau:
- Vloerbelasting begane grond 1.200 kg/m²;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer 300 kg/m²;
- Standaard elektra aansluiting 3x25A;
- Overheaddeur van 3,5 m x 3,5 m;
- Toilet.

Bouwjaar:
2023.

Aanvaarding:
Per direct, in overleg.

Informatie gemeente:
Heerle is een dorp in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het is gelegen in de gemeente Roosendaal en behoort tot de regio West-Brabant. Heerle is een landelijk en sfeervol dorp met een kleine gemeenschap. Het kenmerkt zich door een mix van historische architectuur en landelijke omgeving, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor mensen die rust en natuur waarderen.

Locatie:
Bedrijventerrein Heerle ligt centraal gelegen direct naast de afslag 29 van de rijksweg A58. De steden Bergen op Zoom en Roosendaal zijn binnen 5 autominuten bereikbaar.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Wouw’ vastgesteld op 21 augustus 2012 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein-2’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; b. in afwijking van lid a. van deze bestemmingsomschrijving is ter plaatse van het perceel Bergsebaan 67 een bedrijf vallend onder categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan; c. ter plaatse van de aanduiding ''bedrijfswoning'' tevens een bedrijfswoning; d. bijbehorende voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van algemeen nut zoals verkeers-, groen-, water-, nuts- en daarmee vergelijkbare voorzieningen, waaronder voet- en fietspaden, ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen, straatmeubilair, abri''s, transformatorhuisjes, voorzieningen ten behoeve van afvalinzameling, bergbezinkbassins en retentievoorzieningen; met dien verstande dat: e. per bedrijfsvestiging het kantoorvloeroppervlak niet meer dan 25% van het totale bedrijfsvloeroppervlak mag bedragen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan