Resultaten laden ...

De Zuivering 3 A - F 0 ong

200 - 1.500 m2 bedrijfsruimte te huur in Vriezenveen

Kenmerken

Huurprijs € 88 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum-Vriezenveen
Bedrijventerrein ALMELOSEWEG OOST

ALGEMEEN
Op het bedrijventerrein Almeloseweg is recentelijk een kwalitatief en zeer hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw met eigentijdse uitstraling gerealiseerd. De bedrijfsruimtes zijn per direct beschikbaar voor de verhuur.

Het bedrijventerrein Almeloseweg is goed bereikbaar door de perfecte ligging en de uitstekende ontsluiting. Het bedrijventerrein is namelijk direct gesitueerd langs de N36 (Almelo/Wierden – Ommen/Hardenberg). Het bedrijventerrein huisvest een diversiteit aan bedrijven waaronder Bakkerij Holland, Horsefriends Products en Jotem.

Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een vloeroppervlakte van 1.500 m² verdeeld over 7 bedrijfsunits. De formaten van de bedrijfsunits variëren van ca. 200 m² tot ca. 300 m². Optioneel is iedere bedrijfsunit nog te voorzien van een verdiepingsvloer. Het combineren en samenvoegen van meerdere units is in overleg mogelijk. Alle bedrijfsunits zijn voorzien van 4 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn 8 algemene parkeerplaatsen beschikbaar waarbij er vier bestemd zijn voor het laden van elektrische auto’s.

Standaard worden de bedrijfsunits nagenoeg turn-key opgeleverd waarbij zij al worden voorzien van vele gemakken. Eventuele gewenste bouwkundige aanpassingen c.q. aanvullende werkzaamheden zullen in overleg en tegen een meerprijs door verhuurder worden uitgevoerd.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd langs de N36 (Almelo/Wierden – Ommen/Hardenberg) waardoor de bereikbaarheid per auto uitstekend is. Tegenover het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw is een busstop gepositioneerd met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation van Vriezenveen.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het bedrijfsverzamelgebouw bedraagt ca. 1.500 m² en is als volgt onderverdeeld:

Unit 3: VERHUURD
Unit 3A: VERHUURD
Unit 3B: 200 m²
Unit 3C: 200 m²
Unit 3D: 200 m²
Unit 3E: VERHUURD
Unit 3F: VERHUURD

Het combineren en samenvoegen van meerdere units is in overleg mogelijk. Indien gewenst kan er een verdiepingsvloer worden geplaatst in het gehuurde.

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Rondom het nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw bevinden zich 36 parkeerplaatsen. Elke bedrijfsunit heeft 4 parkeerplaatsen. Er zijn 8 parkeerplaatsen voor algemeen gebruik waarvan er 4 geschikt zijn voor het laden van elektrische auto’s.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Vriezenveen Woongebied en Bedrijven“ heeft het onderhavige de bestemming “Bedrijfsdoeleinden“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Algemeen
• Betonnen vloer met een draagvermogen van 2.500 kg per m²;
• Krachtstroom aansluitingen;
• Buitenverlichting met nachtsensor;
• Per unit 3 rookmelders en 2 brandblussers;
• Noodverlichting;
• Glasvezelbekabeling.
• Volledig bestraat en verhard buitenterrein.

Bedrijfsruimte
• Elektrisch bedienbare overheaddeur 4.00 m X 4.20 m;
• Vrije hoogte variërend van ca. 5 meter tot maarliefst 8 meter;
• Meterkast v.z.v. drie krachtgroepen;
• Verlichting d.m.v. 5 LED High Bays;
• Schutbuis in iedere hoek;
• Vloerverwarming;
• Wateraansluitingpunt.

Kantoor
• Vloerverwarming;
• Dubbele wandcontactdozen in iedere hoek;
• Verlichting d.m.v. 6 LED verlichtingsarmaturen;
• Pantry;
• Sanitaire voorziening.

Optioneel
• Verdiepingsvloer.

SERVICEKOSTEN
Tot de servicekosten behoren het onderhoud en schoonmaak van het gemeenschappelijke buitenterrein. De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 25,- per maand en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJZEN
Unit 3: VERHUURD
Unit 3A: € 17.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Unit 3B: € 17.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Unit 3C: € 17.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Unit 3D: € 17.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Unit 3E: VERHUURD
Unit 3F: VERHUURD

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan