Resultaten laden ...

Distributieweg 5

205 - 210 m2 bedrijfsruimte te huur in Delfgauw

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Ruyven
Bedrijventerrein Ruyven

Moderne bedrijfsruimte met kantoorverdieping beschikbaar voor de verhuur op bedrijventerrein “Ruyven” in Delfgauw. De kantoorverdieping heeft een eigen entree op de begane grond en maakt onderdeel uit van een hoekpand met een glazen gevel. Door deze glazen gevel komt er veel daglicht binnen en is de ruimte een fijne lichte werkomgeving voor uw onderneming.

Het bedrijventerrein “Ruyven” waar de kantoorverdieping is gelegen staat bekend om een uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de A13 (Den Haag – Rotterdam) ter hoogte van afslag Delft-zuid zijn binnen enkele minuten te bereiken. Via overige uitvalswegen, waaronder de N470, zijn onder andere het centrum van Delft, het centrum van Zoetermeer en de A12 (Den Haag – Utrecht) snel te bereiken.

Aan het einde van de Distributieweg is er een bushalte waar ieder half uur bussen vertrekken naar het NS – station in Delft.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte: circa. 210 m2 BVO

Kantoorverdieping: circa. 205 m2 BVO

Kantoorruimte ook los te huur, bedrijfsruimte enkel in combinatie met kantoorruimte.

Parkeren

Op het buitenterrein zijn 5 privé parkeerplaatsen voor de gebruiker van de kantoorverdieping gereserveerd. In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid bespreekbaar om dit aantal uit te bereiden met 3 extra privé parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Dames en herentoilet
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- Zonwering

Huurcondities

Huurprijs geheel: € 125,- per m² per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Voorschot G/W/E : € 150,- per maand excl. BTW.

Overige servicekosten: € 50,- per maand excl. BTW (voor o.a. ramen wassen en terrein onderhoud).

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan