Resultaten laden ...

Dorsvloerweg 427

86 m2 bedrijfsruimte te huur in Bergschenhoek

Kenmerken

Servicekosten € 50 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Weg en Land
Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg
Bouwjaar 2019
Aantal bouwlagen 2

Bedrijfsunit bestaande uit circa 86 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 25m2 entresol en 2 parkeerplaatsen gelegen aan de Dorsvloerweg 427 te Bergschenhoek
Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein Weg en Land, dichtbij de Provinciale weg N209 (Leeuwenakkerweg). Deze weg vormt de verbinding tussen Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht) en de A13 (Utrecht-Rotterdam-Europoort). Hierdoor zijn er uitstekende verbindingen met alle bestemmingen in de regio.

A16 Rotterdam: nieuwe rijksweg tussen A13 en A16
Rijkswaterstaat legt een nieuwe snelweg aan tussen de A13 bij Rotterdam The Hague Airport en de A16/A20 bij het Terbregseplein. De 11 km lange A16 Rotterdam zorgt ervoor dat het verkeer op de A13, A20 en omliggende lokale wegen straks vlotter door kan rijden. De nieuwe verbinding draagt bij aan een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. In 2024 gaat de weg open voor verkeer.

Indeling
Bedrijfsruimte ca. 86 m²
Entresol ca. 25 m²
2 parkeerplaatsen

Voorzieningen
Bedrijfsruimte:
• Betonvloer;
• TL Armaturen;
• Toilet;
• Overheaddeur

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.250,– per maand exclusief B.T.W. bij vooruitbetaling te
voldoen.

Vaste servicekosten
€ 50,– per maand excl. BTW

Huurvoorwaarden
Oplevering
In overleg.

Bankgarantie
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Voorbehoud
Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de eigenaar.