Resultaten laden ...

Dortmundstraat 6 L

170 m2 bedrijfsruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kloosterlanden
Bedrijventerrein KLOOSTERLANDEN

TE HUUR

De bedrijfsunit welke momenteel wordt gerealiseerd aan de Dortmundstraat te Deventer maakt onderdeel uit van nieuw bedrijfsverzamelgebouw, het project 'De Kade’. Naar verwachting wordt het project begin Q1 dit jaar opgeleverd.

De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 170 m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping en wordt voorzien van een overheaddeur. De 1e verdieping beschikt over een betonnen verdiepingsvloer waarop kantoorruimte nog naar behoefte is in te delen. Daarnaast zal de unit worden voorzien van een toilet, pantry en vloerverwarming.

De unit wordt modern afgewerkt met hoogwaardige materialen wat zorgt voor een zeer representatieve en professionele uitstraling. Voor de deur zijn 3 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. De unit is zeer geschikt voor de kleinere zelfstandige die een praktische bedrijfsruimte met kantoor zoekt of bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding.

Locatie
De Dortmundstraat is op bedrijventerrein 'Kloosterlanden' te Deventer. De bedrijfshal is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A1. Reeds gevestigde bedrijven in de direct omgeving zijn o.a. Pouw Deventer (Volkswagen, Audi & VW Bedrijfswagens), Wensink (Mercedes-Benz) Deventer.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 170 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond ca. 85 m2
- 1e verdieping ca. 85 m2

Huurprijs
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
Nader te bepalen.

Parkeren
Bij de bedrijfsunit behoren 3 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau
-verwarming
-toilet
-pantry
In overleg met verhuurder is een aangepast opleveringsniveau bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “CHW Bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel B” en heeft als hoofdbestemming Bedrijventerrein - tot en met categorie 3.1. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan