Resultaten laden ...

Drontermeer 4 F

225 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 15.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Geer
Bedrijventerrein DE GEER ZUID/OOST

Locatie
Dit herkenbare bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op een fraaie zichtlocatie direct aan de Weg van de Toekomst, op bedrijventerrein De Geer. Te midden van grote internationale bedrijven als Aspen, Vos Logistics en Hospital Logistics, maar ook kleinere gerenommeerde bedrijven zoals Jess Design en Van de Akker Metaalbewerking. Via de S30 ('Weg van de Toekomst') zijn per auto in enkele minuten de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) bereikbaar.

Object
De voor verhuur beschikbare bedrijfsruimte kent een totale oppervlakte van circa 225 m² volledig gesitueerd op de begane grond. Tevens beschikt dit object over een kantoorruimte van circa 8 m² alsmede een toilet. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6,5 meter.

*Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.

Opleveringsniveau
Onderhavige bedrijfsruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- betonvloer;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- brandslanghaspel;
- TL-armaturen;
- krachtstroom aansluiting;
- toiletruimte.

Parkeren
Direct voor het object zijn op eigen terrein zijn 2 exclusieve parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar. Buitenopslag en stalling van goederen of auto's is niet toegestaan.

Diversen
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011'en heeft hierin de bestemming "Bedrijf-2' en als zodanig bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan