Resultaten laden ...

Edisonweg 11 - 13

2.524 m2 bedrijfsruimte te koop in Spijkenisse

Kenmerken

Status Onder bod
Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Halfweg
Bedrijventerrein Halfweg II

Interessant beleggingsobject aangeboden op het bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering in Spijkenisse. Dit bedrijventerrein heeft een strategische locatie dankzij de nabijgelegen Rijksweg A15, die een vlotte verbinding naar de Randstad en andere Nederlandse steden biedt. De locatie is eveneens goed verbonden met de het centrum van Spijkenisse en de omliggende dorpskernen via lokale wegen. Het openbaar vervoer, met diverse buslijnen, is eveneens gemakkelijk toegankelijk

Metrages

- Bedrijfsruimte: circa. 1.857 m2 VVO

- Kantoor, kantine en sanitaire voorzieningen: circa. 649 m2 VVO

- Perceel oppervlakte: circa. 4.121 m2

Parkeren
Het pand beschikt over 20 eigen parkeerplaatsen. Het terrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Afzuiginstallatie
- Drie bovenloopkranen
- Lichtstraat
- Olie vetafscheidings plaats
- TL-verlichting
- Toiletruimte
- Vier overheaddeuren
- Wasplaats
- Vloerbelasting: circa 2.500 kg/m2

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Glasvezel op terrein
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Te openen ramen
- Toiletruimte
- Vloerbedekking

Kadastrale gegevens

Gemeente: Spijkenisse
Sectie: E
Nummer: 5426, 5427, 5809, 5999 en 6093
Kadastrale grootte: 4121 m2

Koopcondities

Vraagprijs: Op aanvraag.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: Per direct

As-Is Levering
Het bedrijfspand zal aan koper worden overgedragen "as-is" en door koper worden aanvaard in de staat waarin dit zich alsdan bevindt inclusief maar niet uit- sluitend bekende en onbekende, visuele en verborgen gebreken, lasten en beperkingen en met het werkelijke gebruik ten tijde van de levering en overigens inclusief alle risico’s daarvan, en met de daarvoor op dat moment geldende bestemming. De artikelen 7:15, 7:17, 7:20, 7:23 en 6:228 van het Burgerlijk Wetboek zijn uitdrukkelijk niet van toepassing op de koop en de daaruit voortvloeiende levering. Koper heeft zelf onderzoek gedaan of kunnen doen naar de bouwkundige en/of technische staat van het gekochte. Verkoper is jegens koper nimmer aansprakelijk voor gebreken (zichtbaar of onzichtbaar) en geeft geen garanties dienaangaande. Verkoper zal geen enkele verplichting aanvaarden of garanties en vrijwaringen geven ten aan zien van de bouwkundige, technische, juridische, fiscale, financiële, commerciële, planologische en milieukundige staat van het gekochte.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan