Resultaten laden ...

Eeser Hout 10

52 - 156 m2 bedrijfsruimte te huur in Steenwijk

Kenmerken

Huurprijs € 425 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitengebied Steenwijk Oost
Bedrijventerrein EESERWOLD

Moderne bedrijfscomplex met 14 units beschikbaar aan de Eeser Hout 10 in Steenwijk. De units zijn gelegen op bedrijventerrein Eeserwold en zijn recent opgeleverd. Mede door de uitstekende ligging en indeling is de bedrijfsunit uitstekend voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf.

De bedrijfsunit is gevestigd op bedrijventerrein “Eeserwold” in Steenwijk. Het terrein grenst direct aan de A32 van Meppel naar Leeuwarden. Door de centrale ligging in de kop van Overijssel, en de directe ontsluiting aan de A32, beschikt u over perfecte uitvalsmogelijkheden en een groot bereik. Zo bent u binnen een uur in het centrum van Groningen, Almelo en Apeldoorn. Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden zijn binnen een half uur bereikbaar.

Verschillende type bedrijfsunits:

Kopunits:

Begane grond: circa. 104 m2 BVO

Verdiepingsvloer: circa 52 m2 BVO

Bedrijfsunits:

Begane grond: circa 52 m2 BVO

In samenspraak met de eigenaar is het mogelijk om een entresolvloer te plaatsen van circa 50 m2 BVO. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om meerdere units te combineren.

Parkeren

Iedere bedrijfsunit beschikt over 1 privé parkeerplaats. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de nabije omgeving voldoende aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 toegestaan. Wonen en detailhandel zijn niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De units zullen casco worden opgeleverd standaard voorzien van;

- Elektrische overheaddeur
- Betonvloer
- Krachtstroom
- Glasvezel(In overleg)

Eventuele extra voorzieningen zijn in overleg met de eigenaar bespreekbaar.

Huurprijzen

Huurprijs kopunits 104 m² + 52 m²: € 1.295,- per maand excl. btw. (VERHUURD)

Huurprijs eerste jaar: tussenunit 52 m² + 52 m²: € 695,- per maand excl. btw.
Huurprijs vanaf tweede jaar: tussenunit 52 m² + 52 m²: € 750,- per maand excl. btw.
(Bij het afsluiten van een 3-jarig contract)

Huurprijs: tussenunit 52 m²: € 425,- per maand excl. btw.

Overige huurcondities:

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan