Resultaten laden ...

Europa-allee 12

210 m2 bedrijfsruimte te koop in Kampen

Kenmerken

Prijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Venen

TE KOOP
Europa-allee 12 te Kampen.

OBJECT
Op deze bijzondere plek in Kampen komen werk en wonen samen. Op een absolute zichtlocatie aan de doorgaande Europa-allee biedt deze locatie een wereld aan mogelijkheden. Het geheel is gesitueerd op een royaal perceel van 1.431 m2 en beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

De multifunctionele bedrijfsruimte is doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de ruime raampartijen, wat een open werkomgeving creëert. Daarnaast beschikt de bedrijfsruimte over een eigen toilet en pantry. Met een open multifunctionele ruimte op de begane grond, alsmede twee kantoorruimtes en een berging op de eerste verdieping, biedt het in totaal 170 m² aan werkruimte.

De achtergelegen woning, welke grenst aan het water is verdeeld over twee bouwlagen en biedt maar liefst een woonoppervlakte van 181 m2. Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte voorzien van eigen entree en op de eerste verdieping zijn in totaal vijf (slaap)kamers gerealiseerd.

De woonruimte en bedrijfsruimte zijn inpandig onderling verbonden met elkaar en is zeer geschikt voor een ondernemer met een wens om aan huis te werken.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Door de gunstige ligging aan de Europa-allee 12, welke een belangrijke verkeersader door de plaats Kampen is, nabij diverse uitvalswegen zoals de N764 en N50, is de A28 (Zwolle-Amersfoort) binnen een kwartier bereikbaar. Een bushalte bevindt zich op loopafstand en het NS-station ligt op ca. 1,3 km.

INDELING WOONGEDEELTE
Begane grond:
De begane grond van de woning is verdeeld in een open woonkeuken en woonkamer. De woonkamer is maar liefst bijna 50 m2 groot, heeft een sfeervolle open haard en er is mooi zicht op de royale achtertuin, welke grenst aan het water. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, combi oven, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Geschakeld aan de woonkeuken is een gang bereikbaar, welke toegang geeft tot een toilet, bijkeuken en (inpandige) garage.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is voorzien van vijf (slaap)kamers met diverse afmetingen en een royale badkamer voorzien van een ruim bad, douche en toilet. De ouderslaapkamer heeft toegang naar een ruim dakterras met de ligging op het zuiden.

Buiten:
De tuin is royaal opgezet met een gedeeltelijk overdekt terras dat aansluit op de woonkamer en een terras aan de waterzijde. Verder is de royaal aangelegde tuin voorzien van een ruim gazon welke is gelegen om een vijverpartij. Aan de zijkant van de tuin is een afgeschermd gedeelte wat is ingericht als moestuin.

VRAAGPRIJS
Op aanvraag.

AANVAARDING
In overleg.

OMZETBELASTING
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

OVERDRACHTSBELASTING
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd.

BESTEMMING
Europa-allee 12 valt onder het bestemmingsplan "Chw bestemmingsplan Kampen en IJsselmuiden 2022 (binnenstad en woongebieden)" en heeft de enkelbestemming "Gemengd".

BANKGARANTIE / WAARBORGSOM
10% van de koopsom, te storten bij ondertekening van de koopovereenkomst, vervalt op de dag van notarieel transport.

WET TER VOORKOMING VAN WITWASSEN EN FINANCIEREN VAN TERRORISME
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor door koper een kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN) dient te worden aangeleverd.

PRIVACY
Brandt Bedrijfsmakelaars respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan