Resultaten laden ...

Fluorweg 49A+C+D+K

190 m2 bedrijfsruimte te koop in Amersfoort

Kenmerken

Prijs € 335.000
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Uraniumweg
Bedrijventerrein Isselt

Hoogwaardige bedrijfsunits gelegen op bedrijventerrein de Isselt te Amersfoort.

Het betreft hier de units met bouwnummers 11 - 12 - 13 - 14 - 20.

Het project bestaat uit totaal 20 bedrijfsunits welke worden voorzien van onder andere een grote overheaddeur, gedeeltelijke verdiepingsvloer, aparte entree met veel glas en een loopdeur. Door de gedeeltelijke verdiepingsvloer heeft de bedrijfsruimte een mooie vrije hoogte van ruim 6 meter. Maakt u geen gebruik van hoogte dan kan de verdiepingsvloer naar wens worden vergroot.

Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling zijn de panden geschikt voor een zeer brede doelgroep. De units zijn tevens zeer geschikt als beleggingspand.

Vloeroppervlakte
De units hebben een totale vloeroppervlakte van ca. 163 m² op de begane grond en ca. 28 op de verdieping. Wanneer u op zoek bent naar een grotere oppervlakte dan kunnen de units onderling worden gecombineerd.

Opleveringsniveau
De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van:
- een entree met veel glas en toegangsdeur;
- gedeeltelijke verdiepingsvloer;
- een elektrische overheaddeur (niet aangesloten);
- monolithische afgewerkte betonvloer op de begane grond;
- meterkast met voorbereidingen voor elektra en water;
- goede isolatiewaarden.

Eventuele aanvullingen op het opleveringsniveau zijn in overleg mogelijk.

Locatie
Bedrijventerrein ‘Isselt’ is zowel met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. De Rijkswegen A-1 en A-28 bevinden zich op enkele minuten rijden en er is een goede busverbinding met het station.

Prijzen
Unit 11 € 375.000,- exclusief btw (hoekunit).
Unit 12 € 345.000,- exclusief btw.
Unit 13 & 14 € 335.000,- exclusief btw.
Unit 20 € 350.000,- exclusief btw (hoekunit).

Prijzen zijn vrij op naam exclusief btw en exclusief notariskosten.

Parkeerplaatsen
3 parkeerplaatsen per unit.

VVE
Ten behoeve van het project wordt een VVE opgericht, kopers worden hier automatisch lid van. Ten behoeve van elektra zal er een hoofdaansluiting komen welke wordt ondergebracht in de VVE. De afzonderlijke units worden voorzien van een tussenmeter.

Koop-/aanneemovereenkomst
Wanneer u een van de units in dit project wenst aan te kopen dan zal er een koop-/aanneemovereenkomst opgemaakt worden waarbij u een gedeelte van de koopsom betaalt bij de overdracht van de grond bij de notaris en het overige deel naarmate de bouw vordert.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van het notariskantoor.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.