Resultaten laden ...

Fortranweg 6

595 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

Algemeen: Op bedrijventerrein ‘De Hoef’ ligt deze bedrijfsruimte met kantoor en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het gebouw is gebouwd in 1990 en heeft een vriendelijke uitstraling met o.a. een kleine vijverpartij bij de voordeur. Het ruime perceel is voorzien van een afsluitbaar hek.

De kantoorruimte is op de begane grond gelegen. Op de eerste verdieping is een showroom ingericht, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De bedrijfsruimte is voorzien van een entresolvloer, waardoor extra ruimte wordt gecreëerd.

Bereikbaarheid: Het object is gelegen op het populaire bedrijventerrein “De Hoef”. Het bedrijventerrein bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt “Hoevelaken”, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken.

Aan de rand van het bedrijventerrein is het NS-station “Schothorst” gesitueerd zodat tevens sprake is van goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 595 m².

Ruimte Verdiepingen m²
Kantoorruimte Begane grond 140,5 m²
Bedrijfsruimte Begane grond 218,1 m²
Entresol 1ste verdieping 100,6 m²
Showroom 1ste verdieping 135,8 m²
Totaal 595,0 m²

Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no OC - 2019- 52992 van Object & Co d.d. 12 juni 2019.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.:
• systeemplafond met verlichting;
• toilet (begane grond);
• verwarmingsinstallatie;
• huidige inrichting;
• huidige pantry;
• bestaande tegelvloer;
• lichtkoepel (verdieping).

De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.:
• overheaddeur;
• betonvloer;
• lichtstraat;
• entresolvloer;
• alarminstallatie;
• heater;
• verlichting.
Het buitenterrein is afsluitbaar middels een hek.

Bestemming: Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 55.000,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijzonderheden: In overleg met de eigenaar kan het object aan de achterzijde 5 meter worden uitgebouwd.

Het is in overleg tevens mogelijk de vijver aan de voorzijde te verwijderen en zodoende extra parkeergelegenheid te creëren.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan