Resultaten laden ...

Frontstraat 14

1.350 - 3.085 m2 bedrijfsruimte te huur in Uden

Kenmerken

Huurprijs € 55 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Loopkant-Liessent-Goorkens
Bedrijventerrein LOOPKANT-LIESSENT

Locatie
Onderhavig distributiecomplex is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent, aan de oostzijde van Uden. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen, want de op- en afritten van de A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn op korte afstand gelegen. Tevens zijn er busverbindingen met Eindhoven en Den Bosch.

Object
Het bedrijfscomplex omvat een grootschalige bedrijfs-/distributieruimte met daarvoor een kantoorruimte. Het complex is in verschillende fases gebouwd (1980, 1992, 2004 en 2009) en is gelegen op een ruim perceel van 15.734 m². De distributieruimte heeft een totaal vloeroppervlak van 10.700 m² verdeeld over 8 compartimenten met diverse gebruikers waaronder Luxebedden.nl.

Momenteel kunnen wij twee compartimenten individueel als gezamenlijk te huur aanbieden (totaal 3.085 m²). Een zelfstandig af te sluiten magazijnruimte unit van 1.350 m² (unit 1) met diverse eigen loadingdocks, een zelfstandig af te sluiten magazijnruimte van 1.735 m² (unit 2) met eigen overheaddeur op maaiveld en gemeenschappelijk gebruik van docks.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimten omvatten gemeenschappelijke loadingdocks met dockshelters en levellers om te laden en lossen. De ruimtes beschikken over elektrisch bedienbare overheaddeuren, een betonvloer met hoge draagkracht, een vrije hoogte van negen meter, een brandmeldinstallatie, brandslanghaspels, rookmelders, handbrandblussers en branddeuren tussen de diverse compartimenten. Er kunnen afspraken worden gemaakt over het gebruik van de aanwezige magazijnstellingen.

Parkeren
Het voor het object gelegen buitenterrein is omheind en verhard middels klinkers en biedt voldoende manoeuvreer- en parkeerruimte. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Loopkant-Liessent en heeft hierin de bestemming 'bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven tot en met 4.2 in de lijst Staat van Bedrijfsactiviteiten. Uitsluitend bedrijven uit de milieucategorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1. en 4.2 zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan en de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn als bijlage te downloaden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan