Resultaten laden ...

Gedempte Binnengracht 23

263 - 282 m2 bedrijfsruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 1.667 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

TE HUUR
Bedrijfsruimte
Gedempte Binnengracht 23
3441 AE WOERDEN

Direct achter het stadshart van Woerden gelegen vrijstaand pakhuis in 2 bouwlagen plus zolder (bouwjaar 1920). Deze bedrijfsruimte ligt direct achter de Kruittorenweg met diverse restaurants en horeca, NU puur & groen, de hypotheker, het Kerkplein en de Parkeergarage Castellum.

Het centrum van Woerden vervult een bovenlokale verzorgingsfunctie en heeft een gevarieerd aanbod met circa 180 winkelverkooppunten en diverse kantoren/dienstverleningsruimten. Het kernwinkelgebied bestaat uit het historische deel (Voorstraat/ Rijnstraat) en het in 2005 gerealiseerde project Hoochwoert (rondom het Kerkplein).

De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel eigen-, als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het centrum zijn bushaltes aan de Westdam en Oranjestraat gelegen. Tevens is het NS-station Woerden op loopafstand gelegen.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:

Gedempte Binnengracht 23
• circa 123 m² bedrijfsruimte op de begane grond
• circa 95 m² kantoor of opslagruimte op de 1e verdieping
• circa 45 m² (berg)zolder
• circa 19 m² separate garagebox.


Omschrijving

Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte met inbouwkantoor. De gehele ruimte is prima als toonzaal met kantoor te gebruiken. De begane grond is in een L-vorm gebouwd, waarbij het meest noordelijke gedeelte uit toiletruimten bestaat.

Vanaf alle zijden komt op de begane grond en verdieping daglicht binnen middels de vensters welke voorzien zijn van tralies (oud pakhuis). De dubbele laad-/losdeur in de voorgevel is voorzien van luiken en voorzien van een flinke luifel. De verdiepingen zijn bereikbaar met een trap. De aanwezige goederenlift functioneert momenteel niet.
Aan de noordwestgevel is een garagebox met stoeptegelvloer en raam gebouwd. Het eigen voorterrein beslaat circa 6x7,5 m (totale perceel 221 m²).
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met tenminste de navolgende voorzieningen:

Voorzieningen
• vrije hoogte maximaal 3,17 m op de begane grond, maximaal 2,9 m op de 1e verdieping en stahoogte op
de (berg)zolder
• betonvloer op de begane grond, houten verdiepingsvloeren
• dubbel laad-/losdeur
• verwarming middels cv-ketel v.v. radiatoren
• 3 stroomgroepen van 16 Ampère v.v. aardlekschakelaars, G4 gasaansluting
• separate sanitaire ruimte met ruim voorportaal en wasbak, separate garagebox
• wastrog, gootsteen en keukenblok
• diverse verlichtingsarmaturen.


Algemene informatie object

Parkeren
Betaald parkeren op straat of in de nabij gelegen Parkeergarage Castellum.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Binnenstad heeft de locatie een bedrijvenbestemming t/m categorie 2 en daarmee hoofdzakelijk bestemd voor "het vervaardigen, bewerken, installeren, inzamelen en verhandelen van goederen, waarbij eventueel detailhandel uitsluitend plaatsvindt als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met de uitgeoefende handelingen".

Detailhandel door middel van internet, het afhalen van goederen door personen die goederen kopen voor eigen gebruik, verhuur of aanwending is eveneens toegestaan. Volgens ons inzicht mag maximaal 50% als ondergeschikt kantoor worden gebruikt.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 20.000,- per jaar (ca. € 1.667 per maand), te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de leveringen van gas, water en elektra rechtstreeks voldoet en tenminste jaarlijks aantoonbaar onderhoud en controle van alle installaties en brandblusmiddelen uitvoert, is geen voorschot servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.