Resultaten laden ...

Goudkade 13

174 m2 bedrijfsruimte te koop in Gouda

Kenmerken

Prijs € 325.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte 233 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Kromme Gouwe Oost West

UNIEKE KANS! Nog 5 nieuwbouw bedrijfsunits beschikbaar gelegen aan de Goudkade te Gouda. De units hebben een oppervlakte van circa 174 m², verdeeld over twee verdiepingen. Deze units zullen onderdeel gaan uitmaken van een nieuwbouw bedrijfscomplex.

Op het bedrijventerrein “Kromme Gouwe” in de gemeente Gouda is de bouw van het project “De Goudvink” gestart.
Het bedrijfscomplex heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Bereikbaarheid
De bedrijfsunits zijn gunstig gelegen op een representatieve locatie aan de Goudkade langs de Gouwe aan de rand van de binnenstad van Gouda. Het bedrijventerrein ligt op slechts zeven autominuten van de rijkswegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A20 (Utrecht – Rotterdam) verwijderd. Ook per openbaar vervoer is het object prima bereikbaar door de op 10 minuten loopafstand gelegen busverbinding naar het NS station Gouda.

Bedrijfsunits
De in het bedrijfscomplex gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units hebben op de begane grond een vrije hoogte van ca. 3,70 m en op de verdiepingen een vrije hoogte van ca. 3,20 m. In de gevels wordt een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over een eigen entreedeur. In de units zal t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De units worden casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van de parkeerplaatsen op het mandelig terrein. Bij een unit behoort een aandeel in de niet te bebouwen grond (mandelig toegangsterrein/parkeerterrein).

Koopprijs
Prijs op aanvraag. Er is geen overdrachtsbelasting van toepassing.

Opleveringsniveau
- De unit wordt niet aangesloten op het gasnet;
- De unit wordt casco opgeleverd.

Overige condities
Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.