Resultaten laden ...

Graafsebaan 24

1.800 m2 bedrijfsruimte te huur in Rosmalen

Kenmerken

Huurprijs € 72.500 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt A2 zone Rosmalen-Zuid

TE HUUR
Circa 1.800 m² bedrijfsruimte met groot buitenterrein

Het bedrijfsobject is gelegen aan de Graafsebaan 24, in woonwijk "Hintham" te Rosmalen op een welbekende locatie voor velen. Eerder was hier jarenlang een van de grootste kringloopwinkel van de regio gevestigd en daarvoor was het object in gebruik door de Jumbo supermarkten.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Wazo Bedrijven, Schoonmaakbedrijf St. Gotthard B.V., TegelDirect.nl en Moneytronic Nederland BV.

Bedrijfsruimte
Het betreft circa 1.800 m² casco bedrijfsruimte op de begane grond.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Tegel-/betonvloer
- Overheaddeur
- Showroompui
- Afgesloten buitenterrein

Terrein
Het betreft een ruim afgesloten buitenterrein voorzien van een poort.

Locatie
De Graafsebaan sluit aan op Rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch - Oss). Deze sluit na ongeveer één kilometer in westelijke richting aan op de Rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht), in oostelijke richting sluit deze aan op de Rijksweg A50 (Eindhoven-Apeldoorn). Deze aansluitingen hebben ervoor gezorgd dat de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen is.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. NS station ’s-Hertogenbosch-Oost is op korte afstand van het object gelegen. Tevens is er pal voor de deur een bushalte gelegen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan