Resultaten laden ...

Griekenweg 20

791 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 6.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Danenhoef
Bedrijventerrein LANDWEER

Locatie
De locatie van dit fraaie in aanbouw zijnde bedrijfsgebouw aan dé entree van Oss is uniek en geeft de ambitieuze ondernemer alle herkenbaarheid die daarbij wenselijk is. Aan de ene kant een optimale zichtlocatie voor uw bedrijf aan 'De Weg van de Toekomst' en anderzijds optimale bereikbaarheid voor vrachtvervoer aan de Griekenweg. Via de Juliansingel rijdt men via 'De Weg van de Toekomst' binnen enkele autominuten de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-Den Bosch) op.

Object
Het gebouw dat hier gerealiseerd wordt, is sinds eind 2023 het nieuwe onderkomen voor Kemkens Solar, maar daarnaast is er ook ruimte voor een nieuwe ondernemer. Direct grenzend aan het gebouw van Kemkens Solar bieden wij thans circa 391 m² kantoorruimte in drie bouwlagen en circa 400 m² magazijnruimte voor de verhuur aan.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de kantoorruimte omvat in principe o.a. andere een systeemplafond met ledverlichting, verwarming en koeling, kabelgoten, zonnescreens, toiletgroep per bouwlaag, kantine met keukenopstelling en pantry per bouwlaag.

Het opleveringsniveau van de magazijnruimte omvat een betonvloer (3.000 kg/m²), elektrisch bedienbare overheaddeur, ledverlichting en diverse krachtstroomaansluitingen (3x25 Ampère).

Het gebouw kent echter vele invulmogelijkheden en inspraak in het opleveringsniveau is thans nog mogelijk.

Parkeren
Direct voor en rondom het pand zijn, op eigen terrein, parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa (Moleneind, Landweer en Danenhoef) - 2011 en heeft hierin de bestemming “Bedrijf-3” met functieaanduiding 4.1 en geluidszoneringsplichtige inrichtingen uitgesloten. Het object is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2 en 3.1, 3.2 en 4.1 van de milieuzoneringslijst. Detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, vijvers, zwembaden, landbouwwerktuigen, tuinhuisjes, keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn deels toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan