Resultaten laden ...

Grotemarkt 184

449 m2 bedrijfsruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Stadsdriehoek
Bouwjaar 2014
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 12.439 m²

Elliniko is gevestigd in de Markthal, met 8 miljoen bezoekers per jaar dé grootste toeristische trekpleister van Rotterdam. Direct vanaf het begin van de Markthal eind 2014 is Elliniko aanwezig, op de begane grond en het terras aan de buitenzijde voornamelijk gericht op omzetsnelheid met een meer Streetfood-achtig concept.

Op de eerste etage meer gericht op rustig dineren met een overdekt terras in de Markthal. Vanaf dit terras is er een fantastisch uitzicht op de drukte rondom de kraampjes en de fraaie architectuur. Elliniko heeft een zeer goede omzet en resultaat en is met huidig concept goed voort te zetten. Maar het leent zich ook zeker voor andere concepten.

Op beide verdiepingen is er een zelfstandige bar en keuken zodat het geheel ook voor twee verschillende concepten kan worden gebruikt. De onderneming bestaat uit de begane grond met één unit van 124 m2 en op de 1e etage 2 units van 111 en 112 m2. Verder hoort er ook nog een opslagruimte van 51 m2 op verdieping -1 bij. Elliniko is zowel van buiten als ook via de Markthal bereikbaar en heeft een centrale ligging.

Voor het buiten terras is er een graszone wat gasten zomers ook gebruiken om de Street food take-away gerechten te nuttigen. Huidig ondernemers hebben besloten te willen verkopen omdat ze hun focus op hun andere onderneming in Vlaardingen willen leggen.

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: OP AANVRAAG
Huurprijs: Circa € 9.313,10 excl. btw.
Servicekosten/promotiebijdrage: € 4.281,55 excl. btw