Resultaten laden ...

Haaksbergerstraat 469

225 m2 bedrijfsruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 1.200 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Boswinkel-De Braker

ALGEMEEN
Courante bedrijfsruimte gelegen op een goed bereikbare locatie nabij het centrum van Enschede beschikbaar voor de verhuur. De oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 225 m². Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om de bedrijfsruimte uit te breiden met ca. 275 m² waardoor de totale oppervlakte ca. 500 m² bedraagt.

De bedrijfsruimte is toegankelijk middels de nieuw geplaatste overheaddeur aan de voorzijde. Het afwerkingsniveau van de bedrijfsruimte is zeer functioneel, er is een tegelvloer aanwezig alsmede TL-verlichtingsarmaturen. In overleg met de huidige huurder kan een gedeelte van de aanwezige inrichting overgenomen worden.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere units gelegen aan de Brusselstraat en Europalaan. De bedrijfsruimte is toegankelijk vanaf de Brusselstraat. Vanaf de Brusselstraat is de centrale binnenplaats, waar vrijwel alle bedrijfsunits aan grenzen, bereikbaar.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is gelegen aan de Haaksbergerstraat, één van de drukke doorgaande wegen met een directe verbinding naar de singels rondom Enschede. Middels het openbaar vervoer is het object ook goed bereikbaar, in de directe omgeving zijn diverse busstations gelegen met een directe aansluiting op het centraal treinstation van Enschede.

VLOEROPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte: ca. 225 m²

In overleg met verhuurder kan het gehuurde worden uitgebreid met ca. 275 m² waardoor de totale oppervlakte ca. 500 m² bedraagt.

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Boswinkel 2018“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijf“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• Eén overheaddeur;
• Tegelvloer;
• TL-verlichtingsarmaturen;
• Gezamenlijk toilet;
• Pantry.

In overleg met de huidige huurder bestaat de mogelijkheid om de volgende onderdelen over te nemen:
• Kantoorruimte v.z.v. airconditioning en pantry;
• Airconditioning in de bedrijfsruimte;
• Aandrijvingsmotor overheaddeur;
• Alarm-installatie.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten worden, afhankelijk van het beoogde gebruik, in overleg met verhuurder bepaald. De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 1.200,- per maand, te vermeerderen met BTW en exclusief voorschot servicekosten.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg.

HUURINGANGSDATUM
In overleg, doch uiterlijk beschikbaar per 31 maart 2024.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan