Resultaten laden ...

Haarlemmerstraatweg 13

546 - 1.637 m2 bedrijfsruimte te huur in Halfweg

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Sugar City

Het Poortgebouw is zoals de naam al doet vermoeden de toegangspoort naar SugarCity. Het Poortgebouw ligt pal tegenover het treinstation Halfweg-Zwanenburg en loopt overdwars over de SugarCity Ring, waar auto’s, fietsers en voetgangers onder het gebouw door toegang verkrijgen tot het gebied. Vanuit het Poortgebouw is dus altijd genoeg te zien! Een heel bijzondere locatie. 

Het pand is compleet gerenoveerd en verduurzaamd en heeft energielabel A. Op de begane grond komt een horecagelegenheid en de bovenliggende etages zijn getransformeerd tot hoogwaardige ruimtes, te gebruiken als kantoor-, showroom- of bedrijfsruimte. Het industriële karakter is niet verloren gegaan bij de transformatie met pilaren, betonvloer en betonplafond. De hoge, grote raampartijen geven de ruimtes aangenaam veel licht. Elke verdieping heeft eigen sanitaire voorzieningen, er is een centraal intercom systeem en de nieuwe klimaatinstallatie voorziet van verwarming en koeling. Oplevering kan op korte termijn.

UNITS 
Het Poortgebouw leent zich uitstekend als kantoorruimte en/of showroom en biedt een fantastisch uitzicht op het gehele SugarCity-terrein en de omgeving. Er is maar liefst circa 1.638 m² aan ruimte beschikbaar, verdeeld over 3 etages. De ruimtes zullen voorzien zijn van originele industriële pilaren, een hoogwaardige entree, nieuwe HR++ beglazing, isolatie en basis elektravoorzieningen. De nieuwe vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en er is een nieuwe klimaatinstallatie aangebracht. Ook is er een goederen/personenlift aanwezig. De beschikbare bedrijfsruimte is als volgt verdeeld:

- 1e verdieping: 545,5 m² VVO
- 2e verdieping: 545,5 m² VVO
- 3e verdieping: 545,5 m² VVO

OMGEVING
Sinds 2000 herontwikkelt Cobraspen Groep het voormalige CSM-terrein tot een bruisend, nieuw gebied onder de naam SugarCity. De SuikerSilo’s zijn al omgevormd tot moderne bedrijfsruimtes en de naastgelegen suikerfabriek is in gebruik als evenementenlocatie.

BEREIKBAARHEID
Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg waar vier keer per uur treinen vertrekken naar Amsterdam en Haarlem. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur. 

HISTORIE
Van 1863 tot aan de sluiting in 1992, was dit het terrein van de suikerfabriek. Suikerbieten werden hier verwerkt tot suiker. Het Poortgebouw was in deze dagen een distributiecentrum. Een strategische locatie; aan de poort konden de (vracht)wagens snel worden ingeladen. Op de tweede etage was het directiekantoor gevestigd. De derde etage konden de Suikerfabriek medewerkers genieten van hun lunch, hier was destijds de kantine gevestigd.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.