Resultaten laden ...

Handelsstraat 45

604 m2 bedrijfsruimte te koop in Hardenberg

Kenmerken

Prijs € 489.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industriegebied
Bedrijventerrein NIEUWE HAVEN I II + BRU
Bouwjaar 1997
Energielabel A

Aan de rand van Hardenberg, op industrieterrein De Nieuwe Haven vind je dit gezellige bedrijfspand. Gezellig? Ja, want waar je normaal gesproken een grote kille hal zou verwachten, vind je aan de Handelsstraat een bedrijfsruimte met verschillende vertrekken die nu dienst doet als dagbesteding waar creatief en ambachtelijk wordt gewerkt. Gezellige bedrijvigheid dus.
Het pand meet ca. 600 m² en of je de ruimte nou laat zoals hij is of je gaat er met de sloophamer door, je kan je er alle kanten mee op. Uiteraard is in het pand een toiletgroep en een keuken aanwezig. Maar dat is nog niet alles. De grootste troef is de perceeloppervlakte van 2.882 m². En dan met name de mogelijkheden die het biedt. Er is namelijk op het perceel de optie tot het bijbouwen van een bedrijfswoning. Helemaal naar eigen wens te ontwerpen. Dat maakt het kopen van dit bedrijfspand misschien ineens een heel stuk aantrekkelijker.

Dus wilde jij altijd al werken waar je woont? Of wonen naast je werk? Dan is dit bedrijfspand wellicht precies wat je zoekt!

Indeling:
Entree, 3 kantoorruimtes, kantine met pantry, toiletgroepen, kleedruimte, technische ruimte, opslagruimtes en 4 lokalen (werkplaats).

Kenmerken:
Energielabel A+
Perceel oppervlakte 2.882m²
Bouwjaar 1997
Er ligt een principe akkoord van de gemeente Hardenberg tot het bijbouwen van een bedrijfswoning.
Bestemmingsplan bedrijventerrein Bruchterweg- Nieuwe Haven: functie aanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2