Resultaten laden ...

Handelsweg 5

62 - 124 m2 bedrijfsruimte te huur in Zeist

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Huis ter Heide-Zuid
Bedrijventerrein Dijnselburg

Algemeen: Aan de Handelsweg te Zeist is een nieuw multifunctioneel bedrijvenpark gerealiseerd. Voor verhuur zijn vijf hoogwaardige bedrijfsunits met verdiepingsvloer per direct beschikbaar. De vloeroppervlakte per bedrijfsunit bedraagt ca. 123 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De begane grond van de bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en een separate hal met toegangsdeur. De begane grond bevat een afgebouwde WC en heeft een vloerbelasting van 1.500 kg/m². Via een vaste trap in de entreehal is de ruimte op de eerste verdieping bereikbaar. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als kantoorruimte. De vloerbelasting op de verdieping bedraagt 400 kg/m². Beide verdiepingen bevatten ingestorte vloerverwarming (zonder energiebron) en de parkeerplekken hebben een ondergrondse leiding naar de meterkast voor een autolaadpaal.

Bovendien zijn de bedrijfsunits duurzaam en volledig gasloos. Indien gewenst, kunnen de units onderling gekoppeld worden in overleg met de verhuurder.

Locatie: De bedrijfsunits kenmerken zich door hun eigentijdse stijl en gunstige ligging in het bosrijke Zeist. De Boulevard, de doorgaande weg waaraan de bedrijfshallen zich gedeeltelijk bevinden, leidt naar het gezellige centrum. Verschillende bekende nationale en internationale ondernemingen hebben Bedrijventerrein ‘Het Handelscentrum’ al ontdekt, o.a. VDGC Accountants en Belastingadviseurs, Achmea, MultiCopy, DHL Global Mail, Picnic, Praxis Bouwmarkt en meer.

Bereikbaarheid: Bedrijventerrein ‘Het Handelscentrum’ is zeer gunstig gelegen, direct bij de op-/afrit (afrit 3) van de rijksweg A28 Utrecht-Amersfoort, de rijksweg is binnen enkele minuten bereikbaar. De autoreistijd naar Utrecht-Centrum bedraag ca. 15 minuten.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is zeer goed. Er zijn goede busverbindingen van 6x per uur naar Utrecht Centraal Station en 4x per uur naar Amersfoort Centraal. De bushalte bevindt zich op 4 minuten lopen.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur zijn 5 afzonderlijke te huren bedrijfsunits beschikbaar:
Handelsweg 5 E 123 m²
Handelsweg 5 F 123 m²
Handelsweg 5 R 123 m²
Handelsweg 5 S 123 m²
Handelsweg 5 T 123 m²

De units hebben op de begane grond en eerste verdieping een vloeroppervlak van 61,6 m².

Indien gewenst, kunnen meerdere units gehuurd en gekoppeld worden in overleg met de verhuurder.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De bedrijfsunits worden opgeleverd in een ‘casco’ staat, onder meer voorzien
van:
• Meterkast (elektra afgezekerd op 3x 25A);
• Representatieve entree;
• Toilet en wasbak (betegeld, verlicht en ventilatie);
• Overheaddeur;
• Ingestorte vloerverwarming (zonder energiebron);
• Vloerbelasting op de begane grond van 1.500 kg/m² en 400 kg/m² op de verdieping;
• Systeemplafond en dakraam;
• Elektriciteitsaansluitingen boven het plafond;
• Nutsaansluitingen voor een pantry (elektriciteit, water aan/afvoer);
• Ondergrondse leiding naar parkeerplekkenb.v. autolaadpaal;

Bij een ‘casco PLUS’ oplevering komt apart van bovenstaande het volgende erbij:

• Warmtepomp t.b.v. vloerverwarming
• Mogelijkheid voor zonnepanelen.

Parkeren: Bij iedere unit behoren twee parkeerplaatsen. Parkeren in de omgeving is gratis.

Bestemming: Bedrijfsruimte
De locatie is opgenomen in het bestemmingsplan Zeist Noord en aangeduid met de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: De huurprijs van een casco bedrijfsunit bedraagt € 1.640,00 per maand exclusief BTW.

De huurprijs van een casco+ bedrijfsunit bedraagt € 2.083,00 per maand exclusief BTW

In overleg met de eigenaar kan er led verlichting in het systeemplafond worden aangebracht.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Het voorschot aan servicekosten is gebaseerd op de kosten voor onderhoud groenvoorzieningen bedrijventerrein, parkmanagement, onderhoud daken en gevels en (opstal)verzekeringen. Indien deze kosten hoger worden vastgesteld door de Vereniging van Eigenaren, dan op dit moment het geval is, zal huurder voor het meerdere door verhuurder worden belast en deze kosten op eerste afroep aan verhuurder voldoen.

Bij ‘Casco’ verhuur bedragen thans €133 per maand.

Bij ‘Casco PLUS’ liggen de servicekosten €29 per maand hoger voor onderhoud aan de warmtepomp en PV panelen.

De contracten voor de nutsvoorzieningen en elektra moeten op eigen naam worden gezet.

Duurzaam gebruik: De hoogwaardige bedrijfsunits zijn duurzaam en volledig gasloos.

In overleg met de verhuurder bestaat de mogelijkheid om de goed geïsoleerde bedrijfsunit(s) verder te verduurzamen, met de installatie van zonnepanelen, en een warmtepomp (Casco PLUS). Met de verhuurder kunt u bepalen welke duurzame voorzieningen en afwerkingsopties het beste aansluiten bij uw specifieke behoeften en voorkeuren. Dit biedt de flexibiliteit om de bedrijfsunits volledig op maat te maken en uw ideale duurzame werkomgeving te realiseren.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan