Resultaten laden ...

Havenstraat 13 B 06

25 - 100 m2 bedrijfsruimte te huur in Doetinchem

Kenmerken

Huurprijs € 950 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verheulsweide-Zuid
Bedrijventerrein Verheulsweide

Nieuwe bedrijfsunit te huur op een goed bereikbare locatie vanaf de A18, vanaf de binnenstad van Doetinchem en het treinstation. De unit heeft een grootte van ca. 125 m² verdeeld in 100 m² opslagruimte en 25 m² kantoor op de verdieping.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een goede zichtlocatie vanaf de Bedrijvenweg in Doetinchem en maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Verheulsweide.

De geldende functieaanduiding is 'bedrijf tot en met categorie 3.2' en staat vermeld in het geldende bestemmingsplan 'Stedelijk gebied - 2021'.

Opleveringsniveau in overleg met nieuwe huurder.

Heeft dit uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op:
0314 - 36 98 59
doetinchembog@thomapost.nl

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan