Resultaten laden ...

Havenstraat 14

400 m2 bedrijfsruimte te huur in Zuidlaren

Kenmerken

Huurprijs € 19.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Zuidlaren

Multifunctionele bedrijfsruimtes beschikbaar op het bedrijventerrein "Bolwerk” in Zuidlaren. Gezien haar indeling en de uitstekende bereikbaarheid is het bedrijfspand uitermate geschikt voor een breed scala aan bedrijven. Door haar representatieve uitstraling is het bedrijfspand een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Het bedrijventerrein "Bolwerk” ligt aan de rand van Zuidlaren en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Door uitvalswegen zoals de N386 en N34 zijn de op- en afritten van de Rijksweg A7 en A 28 zeer snel te bereiken. Hierdoor zijn steden zoals Groningen, Assen en de Duitse grens zeer snel te bereiken.

Actuele beschikbaarheid (BVO)

Unit 2: (beschikbaar per 1 april 2024)
Bedrijfsruimte: circa. 400 m2 (incl. sanitaire voorzieningen)

Parkeren
Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingplan heeft de locatie een “bedrijventerrein” bestemming waardoor er bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs unit 2: € 19.000,- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg, per 1 april 2024.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan