Resultaten laden ...

Havenstraat 84

3.005 - 10.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Doetinchem

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verheulsweide-Zuid
Bedrijventerrein Verheulsweide

TE HUUR: kavel van ca. 13.000 m² op grootste bedrijventerrein van Doetinchem.

De kavel van ca. 13.000 m² is gelegen op bedrijventerrein (Verheulsweide) en biedt breed scala aan mogelijkheden kantoren en scholen - in een speciale zone - tot autosloperijen, perifere detailhandel - op een speciale PDV-zone -en productiebedrijven of logistiekcentrum. Het is gelegen zeer nabij de snelweg A-18 aan belangrijke toevoerweg naar het stadscentrum en randweg rondom Doetinchem.

Het bedrijventerrein heeft een Parkmanagementorganisatie, dit is een samenwerking tussen de gemeente Doetinchem en het bedrijfsleven op Verheulsweide om meer kwaliteit, kostenreductie, collectiviteit, gemak en continuïteit te behalen.

Het getoonde beeld materiaal betreft de beoogde herontwikkeling van de kavel. Tekeningen en planvorming hiervoor worden in opdracht van de huidige eigenaar verder uitgewerkt en kunnen worden overgenomen en/of gespecificeerd worden naar wens van de kandidaat huurder/koper.

OPPERVLAKTE (HUIDIGE NIEUWBOUW OPZET)
Totale oppervlakte grond: ca. 13.000 m²;
Ca. 7.000 m² bedrijfshal (10 - 12 meter hoog); waardoor met verdiepingen ver(drie)dubbeling van de oppervlakte realiseerbaar is.
Ca. 600 m² kantoor met mogelijkheid tot uitbreiding bijvoorbeeld op ingetekende mezzaninevloer/vide.

BESTEMMING
Bedrijven, milieu categorie deels 4.2 en deels 3.2.

PRIJS
Huurprijs op aanvraag.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Heeft dit uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op:
0314 - 36 98 59
doetinchembog@thomapost.nl

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan