Resultaten laden ...

Havikweg 8

450 - 1.050 m2 bedrijfsruimte te huur in Landgraaf

Kenmerken

Huurprijs € 52 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Abdissenbosch
Bedrijventerrein Abdissenbosch

Multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar naast de Karwei Bouwmarkt op bedrijventerrein de "Abdissenbosch” in Landgraaf. Dit industriegebied staat bekent om haar diversiteit van aanwezige ondernemingen en een goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.

Momenteel is het bedrijfspand in gebruik door de eigenaar, maar de ruimte is voor zijn huidige activiteiten te groot. Daarom komt er maximaal 1.050 m2 beschikbaar voor de verhuur. In samenspraak met de huurders zal er een professionele opsplitsing worden gemaakt door middel van geïsoleerde scheidingswanden, zelfstandige sanitaire voorzieningen, extra overheaddeuren en een eigen inrit met toegangspoort. Zo krijgt de huurder een volledige zelfstandige unit tot zijn beschikking voor zijn onderneming.

Metrages (BVO)

Beschikbaar voor de verhuur: circa 1.050 m2 BVO

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving aanwezig.

Optioneel: Buitenterrein
Momenteel wordt het achtergelegen buitenterrein van circa. 1.150 m2 als caravan- en camperstalling aan particulieren verhuurd. Dit buitenterrein is volledig omheind en via beide zijde van het gebouw te bereiken.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen

- Alarminstallatie
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Internetaansluiting
- Krachtstroom
- Overheaddeuren
- Pantry
- Telefonieaansluiting
- TL-verlichting
- Toiletruimte
- Vrije hoogte: circa. 6 m

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 52,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrages en huurperiode)

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden huur.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan