Resultaten laden ...

Hoolstraat 21

110 m2 bedrijfsruimte te koop in Weert

Kenmerken

Prijs € 79.500 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein Boshoverbeek-Lozerweg
Bedrijventerrein Kanaalzone II

Verwachte opleverdatum is Q1 2024

Omschrijving Bedrijfsunit
Bedrijfsunit van ca. 110m², verdeeld over de begane grond en de verdieping. De verdiepingsvloer zit er standaard in en is van hout. De bedrijfsunits worden casco opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wens kunt (laten) afwerken. Wij bieden zelf ook de mogelijkheid om het opleveringsniveau uit te breiden met een basispakket aan voorzieningen zoals; een mooi afgewerkt toilet met een pantry, elektrische deuraandrijving en een vloercoating. Voor elke unit is standaard één parkeerplaats beschikbaar. Eventuele meerdere parkeerplaatsen kunnen worden aangeschaft (indien beschikbaar).

Gegevens over Bedrijfsunit

Oppervlakte: 110m2
Breedte: 5m
Lengte: 11m
Hoogte: 7m
Inhoud: 385m3
Verdieping: Begane grond + verdieping

Koopprijs voor deze box
€ 79.500,-

Locatie Boxcomplex Weert (in aanbouw)
Bent u op zoek naar een hoogwaardige bedrijfsunit? Boxcomplex Weert wordt gerealiseerd op het bedrijvenpark de Kanaalzone 2. De locatie is gelegen aan de Hoolstraat, westelijk in de gemeente Weert. De bereikbaarheid is uitstekend via de Ringbaan-West en nabij de snelweg A2.

Boxcomplex ontwikkelt hier 12 bedrijfsunits. De bedrijfsunits van Boxcomplex zijn ideaal te gebruiken als werk en/of opslagruimte. Een kantoorruimte of showroom zou u op de verdiepingsvloer zelf kunnen realiseren. Uitermate geschikt indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan de volgende stap met uw bedrijf!

Het terrein is geheel omheind d.m.v. een Heras Hekwerk, 24/7 toegankelijk, middels een toegangspoort welke in te bellen is via de mobiele telefoon. Daarnaast is er 24/7 camerabeveiliging welke live kan worden meegekeken vanaf de app.

De bedrijfsunits hebben een oppervlakte van ca. 110m² (buitenmaten), verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfsunits worden casco opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wens kunt (laten) afwerken. Wij bieden zelf ook de mogelijkheid om het opleveringsniveau uit te breiden met een basispakket aan met voorzieningen zoals; een mooi afgewerkt toilet met een pantry, elektrische deuraandrijving en een vloercoating. Voor elke unit is standaard één parkeerplaats beschikbaar. Eventuele meerdere parkeerplaatsen kunnen worden aangeschaft (indien beschikbaar). Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 3.2.

Voorzieningen:

De units worden casco opgeleverd voorzien van:

een geïsoleerde overheaddeur (ca 3,25m hoog x ca 3,5m breed) voorzien van een profielcilinderslot.
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof
Gevlinderde betonnen begane grondvloer met een maximale toelaatbare vloerbelasting van 1000kg/m².
Verdiepingsvloer van hout met underlaymentbeplating met een maximale toelaatbare vloerbelasting van 250kg/m².
Multiplex meterkast
Voorbereiding water- en elektra aansluitingen
De units maken deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars, waarin zaken als onderhoud en verzekeringen al voor u zijn geregeld.

Aankoopprijs: € 79.500 excl. BTW v.o.n.
De oplevering van de bedrijfsunits staat omstreeks Q1-2024 gepland.