Resultaten laden ...

Hovystraat 7

195 m2 bedrijfsruimte te koop in Veenendaal

Kenmerken

Prijs € 225.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Franse Gat

Omschrijving
Dit object aan Hovystraat 7 & 9, te Veenendaal is een veelbelovende zakelijke kans in het hart van Veenendaal! Met voldoende ruimte op een gunstige locatie, biedt dit object de ideale omgeving om jouw onderneming verder uit te breiden. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een eerste ruimte of een gevestigde onderneming die haar positie wil versterken, Hovystraat 7 & 9, te Veenendaal bieden de ideale omgeving om jouw doelen te bereiken.

Bereikbaarheid is essentieel voor elk bedrijf, dit object is gelegen nabij het bruisende Dr. Slotemaker de Bruïneplein en op steenworp afstand van het NS-station Veenendaal Centrum. Ook biedt deze locatie gemakkelijk toegang tot verschillende uitvalswegen zoals de A12 en A15, een strategische uitvalsbasis voor jouw onderneming.

Bestemming
Hovystraat 7: Bedrijf
Bedrijf in de vorm van bedrijven en bedrijfsactiviteiten maximaal tot en met milieucategorie 2.

Hovystraat 9: Maatschappelijk
De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor maatschappelijke voorzieningen: voorzieningen ten behoeve van onderwijs, gezondheids- en welzijnszorg, levensbeschouwing, openbare dienstverlening, en sociaal-culturele activiteiten, alsmede politieke-, belangen- en ideële organisaties, verenigingen en hobbyclubs.

Mocht u twijfelen of de door uw gewenste bestemming mogelijk is neemt u dan contact op met HT bedrijfsmakelaars en/of kijk op ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsniveau 
Het object wordt in de huidige staat ('as it is') opgeleverd, vrij van huur.

Parkeren
In de nabije omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen ter beschikking.  

Vraagprijs
€ 225.000,- kosten koper.

Kadastrale gegevens 
Hovystraat 7
Gemeente: Veenendaal
Sectie: B
Perceel: 4522
Perceel oppervlakte: 132 m²

Hovystraat 9 
Gemeente: Veenendaal
Sectie: B
Perceel: 4523
Perceel oppervlakte: 110 m²

Metrage
Hovystraat 7
Totale oppervlak: ca. 90 m²

Hovystraat 9
Totale oppervlak: ca. 105 m²

Bouwjaar
1960.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Aanvaarding
In overleg.

BTW
Niet van toepassing.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Disclaimer
Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerende goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens en derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan