Resultaten laden ...

Hulsenboschstraat 31 4

123 m2 bedrijfsruimte te huur in Werkendam

Kenmerken

Huurprijs € 900 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Grote Waard
Bedrijventerrein BRUINE KILHAVEN V

Hulsenboschstraat 31-4 te Werkendam | Bedrijfsunit van ca. 123 m2 gesitueerd in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw.

ALGEMEEN
Op mooie locatie aan de Hulsenboschstraat wordt dit nieuwbouwproject momenteel gerealiseerd, bestaande uit 6 hoogwaardige bedrijfsruimten die optimaal zijn voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Hulsenboschstraat 31-4 betreft een tussenunit welke o.a. voorzien is van een volledige verdiepingsvloer, overheaddeur, loopdeur en een meterkast met aansluitingen voor elektra en water. Daarnaast beschikken alle units over een net afgewerkt toilet en een wasbak. De units worden gerealiseerd op een perceel van 967 m2. Het terrein zal gaan beschikken over in totaal 10 parkeerplaatsen.

De bouw is reeds aangevangen en de oplevering wordt eind Q2 2022 verwacht.

STERKE PUNTEN
- Betaalbare bedrijfsunit
- Nieuwbouw
- Volledige verdiepingsvloer
- Overheaddeur van 3,5 x 3,5 meter

OPPERVLAKTEN
- Ca. 65 m2 bedrijfsruimte BG
- Ca. 58 m2 kantoor-/opslagruimte VD
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object wordt gebouwd op een onderheide betonvloer. De gevels worden opgetrokken door middel van het gebruik van prefab isolerende betonpanelen en geïsoleerde sandwichpanelen. De verdiepingsvloer betreft een kanaalplaatvloer welke afgewerkt wordt met een dekvloer, voorzien van vloerverwarming. Het dak betreft een stalen dak en is afgewerkt met geprofileerde stalen dakplaten en dakbedekking. Het dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De units hebben een diepte van ca. 10.35m1 en een breedte van ca. 6.33m1.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

- Gewapende betonvloer (begane grond)
- Kanaalplaatvloer (verdieping)
- Dekvloer v.v. vloerverwarming op de beneden- en bovenverdieping
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (3,5 x 3,5 meter)
- Afvoergoot achter overheaddeur (ca. 2 meter breed)
- Loopdeur
- Beglazing
- Meterkast met aansluitingen water en elektra
- Elektrische installatie
- Technische ruimte
- Afgewerkt toilet met wasbak tegen de muur (begane grond)
- Pantry (verdieping)
- Hijsbalk aan het dak
- Houten vloer van 1,3 x 2 meter (verdieping, onder hijsbalk)

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein wordt volledig verhard middels betonklinkers en zal gaan beschikken over in totaal 10 parkeerplaatsen.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Bruine Kilhaven V" van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming bedrijventerrein.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het nieuwbouwobject is gesitueerd aan de rand van bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven” te Werkendam. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

KADASTER
Werkendam - P - 1747 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 900,00 excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, geïndexeerd worden met een minimum van 2%. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan