Resultaten laden ...

Hulswitweg 95

63 m2 bedrijfsruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Waarderpolder
Bedrijventerrein Waarderpolder

Nieuw Te Huur Aangeboden unit:

Bent u op zoek naar de perfecte ruimte om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Zoek niet verder! een hoogwaardige bedrijfsunit die zorgvuldig is ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Genesteld op een toplocatie biedt onze gloednieuwe bedrijfsunit een wereld vol mogelijkheden voor uw bedrijf. Of u nu een start-up bent op zoek naar een dynamische omgeving om innovatie te bevorderen of een gevestigde firma die uw activiteiten wil uitbreiden, deze ruimte is op maat gemaakt om uw zakelijke inspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Klaar om aan het volgende hoofdstuk van uw bedrijfsverhaal te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en ontdek uit de eerste hand de eindeloze mogelijkheden die binnen onze uitzonderlijke ruimte op u wachten.

Oppervlakte
Begane grond: 63 m²
1ste verdieping: 63 m²

Ligging en bereikbaarheid
De unit vestigt zich in een bedrijventerrein in het oosten van Haarlem. Het is goed bereikbaarheid met de auto via de N200 en A9. Lopend is het Treinstation Spaarnwoude op 1 KM afstand te bereiken in 10-15 minuten. Uitzicht op het voormalige KPN radar toren.

Parkeren
Er zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

Bestemmingsplan
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijventerrein’. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieu categorie 4.2.

Opleveringsniveau
- Overheaddeur (elektrisch bedienbaar)
- Airco t.b.v. koelen en verwarmen
- pantry en toilet

Huurcondities

Huurprijs: €1.249,50,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan