Resultaten laden ...

Huub van Doorneweg 2

300 - 5.200 m2 bedrijfsruimte te huur in Drunen

Kenmerken

Huurprijs € 50 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijvenpark Groenewoud
Bedrijventerrein GROENEWOUD (voorheen Groenewoud II en III)

Locatie
Nieuwbouw distributiecentrum gelegen op bedrijventerrein Groenewoud II in Drunen. Met de directe ligging aan de A59 kan
de bereikbaarheid als uitstekend worden bestempeld. In de directe omgeving zijn onder andere Popal Fietsen Nederland, Steenbergen Transport en Mandemakers Transport gevestigd.

Object
Op het complex waar Popal Fietsen Nederland is gevestigd wordt een distributiecentrum van circa 5.000 m² met circa 680 m² kantoorruimte gerealiseerd. In overleg met u worden de nadere specificaties bepaald om het gebouw zo volledig mogelijk af te stemmen op uw huisvestingsbehoefte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau wordt in nader overleg met u bepaald. Uitgangspunt is het realiseren van een laadkuil met drie elektrisch bedienbare overheaddeuren, alsmede één elektrisch bedienbare overheaddeur op maaiveldniveau.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Diverse
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente Heusden gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinen Groenewoud II. Het object heeft hierin de bestemming Bedrijf en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan