Resultaten laden ...

Huygensstraat 29

38 - 53 m2 bedrijfsruimte te huur in Zoetermeer

Kenmerken

Huurprijs € 1.175 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oosterheem-Noordoost

Recent opgeleverde bedrijfsunit met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein "Oosterhage – West” in Zoetermeer. Het bedrijventerrein staat bekend om haar moderne uitstraling en uitstekende bereikbaarheid. Zo zijn onder andere de uitvalswegen A12, N470, A12 en A4 binnen enkele autominuten te bereiken.

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat in 2021 is opgeleverd. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen en een modern ontwerp, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. De bedrijfsunit is voorzien van eigen zonnepanelen waar de huurder gebruik van kan maken.

De bedrijfsunit is echt een visitekaartje voor haar gebruiker en biedt qua omvang en indeling uitstekende perspectieven voor met name ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 38 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 38 m2 BVO

Entresol: circa. 15 m2 BVO

Parkeren
Op het volledige verharde buitenterrein zijn twee privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een “Bedrijventerrein” bestemming waardoor bedrijven tot en met categorie 3.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Begane grond
- Monoliet afgewerkte betonvloer
- LED – verlichting
- Overheaddeur
- Toiletruimte
- Pantry
- Brandpreventiemiddelen
- Vrije hoogte van circa. 4.5 meter

Eerste verdieping
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond
- Inbouw LED- verlichting
- Stucwerkwanden
- Internetaansluitingen

Huurcondities

Huurprijs: € 1.175,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan