Resultaten laden ...

In de Cramer 35 BU7

150 m2 bedrijfsruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 2
Functie Bedrijfsruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt In de Cramer
Bedrijventerrein In de Cramer
Bouwjaar 2022
Aantal bouwlagen 2
Typische oppervlakte bouwlaag 75 m²

Moderne bedrijfsunit met verdiepingsvloer is gelegen “In de Cramer 35” in Heerlen op bedrijvenpark "De Limburger”. Dit bedrijvenpark is zeer populair door haar strategische ligging aan de Rijksweg A76, tussen België en Duitsland. Door haar ligging zijn steden zoals Aken, Brussel, Eindhoven en Maastricht zeer goed te bereiken zijn.

Bij de realisatie van het gebouw is gekozen voor een modern ontwerp en zijn duurzame materialen gebruikt wat de kwaliteit en de uitstraling absoluut ten goede is gekomen. De bedrijfsunits zal binnenkort worden opgeleverd door de aannemer en zal semi casco worden verhuurd. Zodoende kunt u als huurder zelf nog mee beslissen over de uiteindelijke afwerking van de unit.
Metrages
Begane grond: circa. 75 m2 BVO
Eerste verdieping: circa. 75 m2 BVO
Parkeren
De bedrijfsunit beschikt over twee privé parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.
Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan zijn er bedrijven tot en met milieucategorie 3 toegestaan. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Opleveringsniveau
De bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met volgende voorzieningen:
- Betonvloer (vloerbelasting bg: ca. 1.500 kg/m2) (vloerbelasting 1ste: ca. 350kg/m²)
- Brandpreventiemiddelen
- Kunststofkozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
- Glasvezelverbinding mogelijk
- Krachtstroom
- Overheaddeur
- Te openen ramen
- Vaste trapopgang
- Toilet en pantry
- Vrije hoogte: circa. 4 meter
Huurcondities
Huurprijs: vanaf € 900,- per maand exclusief btw
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Aanvaarding: Per direct
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur. (Rentevrij)
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.