Resultaten laden ...

Industrieweg 15

1.110 m2 bedrijfsruimte te koop in Zoetermeer

Kenmerken

Prijs € 769.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Rokkehage
Bedrijventerrein Rokkehage

Voor verkoop bieden wij deze bedrijfsruimten met buitenruimte aan welke is gelegen aan de Industrieweg 15 te Zoetermeer. Het object is gesitueerd op het overzichtelijke bedrijventerrein Rokkehage (wijk 12) te Zoetermeer. Zowel vanuit het centrum als vanaf Rijksweg A-12 is het pand goed bereikbaar.

Oppervlak
Loods: ca. 516 m²
Kantoor BG: ca. 240 m²
Kantoor 1e: ca. 120 m²
Buitenterrein: ca. 270 m²
Totaal: ca. 1.146 m² grond

Bouwjaar
1986

Kadastrale aanduiding
Gemeente: Zoetermeer
Sectie: E
Nummer: 821
Kadastrale grootte: circa 1.046 m²

Huuropbrengst
€57.250,- per jaar excl. BTW Expiratiedatum huurovereenkomst februari 2029.

Vraagprijs
€ 769.000 k.k.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat "as is, where is"

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfsruimte gelegen aan Industrieweg 15 te Zoetermeer.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan