Resultaten laden ...

Industrieweg 7 - 2

1.200 m2 bedrijfsruimte te huur in Andijk

Kenmerken

Huurprijs € 2.900 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum Andijk
Bedrijventerrein BEDRIJVENTERREIN ANDIJK OOST

Industrieweg 7 te Andijk (1200m2)

Let op: de foto betreft de huidige staat van de hal, per 1 augustus is de hal voorzien van een nieuw dak. Apart te huur of in combinatie met 530m2 bedrijfsruimte (zie andere advertentie).

Algemeen
Beschikbaar vanaf 1 augustus 2023. Een ruim opgezette bedrijfshal/opslagruimte van circa 1200 m². Dankzij de grote hoogte en ruimte zijn er diverse gebruiksmogelijkheden. De hal beschikt over 2 royale elektrische overheaddeuren van ruim 4 bij 3 meter en er is een (verouderde) toiletunit met watertappunt aanwezig.

Indeling
Ca. 1250 m2 bedrijfsruimte incl. toiletruimte met watertappunt. De 1200 m2 bedrijfsruimte is als volgt onderverdeeld: entree met loopdeur aan de zijkant van het pand met daarnaast twee overheaddeuren naar de open bedrijfshal, direct aan de linkerkant van de loopdeur bevindt zich de toiletunit.

Opleveringsniveau
In de huidige staat met de navolgende specificaties: bedrijfsruimte voorzien van een nieuw dak, een eigen elektra tussenmeter, eenvoudige toiletruimte met watertappunt, een betonvloer met een draagvermogen van 1.500kg, een loopkatkraan (draagvermogen van 1000kg) en twee overheaddeuren.

Locatie
Gelegen op het bedrijventerrein in Andijk. De hal heeft een goede bereikbaarheid, door de vernieuwde N307 ligt verkeersader A7 op slechts 15 autominuten. Ook is er een goede ontsluiting naar de dijk Enkhuizen-Lelystad.

Parkeren
Er geldt een recht van overpad op het naastgelegen pad aan de Dijkgraaf Grootweg. Hier mogen voertuigen worden geparkeerd.
Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een groter oppervlak, is dit object uit te breiden met 530 m2. Zie onze andere advertentie.

Aanvaarding: Per 1 augustus 2023 beschikbaar.
Huurprijs: €2.900,- per maand excl. BTW.
Servicekosten: Nader te bepalen aan de hand van het verbruik.