Resultaten laden ...

Innovatielaan 5

26.700 m2 bedrijfsruimte te huur in De Klomp

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Perceeloppervlakte 22318 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Klomp buitengebied
Bedrijventerrein Bedrijventerrein A12 de Klomp Oost

Duurzaam en hoogwaardig Food en Businesspark met een centrale ligging nabij de rijksweg A12 Ede-Veenendaal! Binnen het Food en Businesspark zijn diverse ruimtes beschikbaar welke in verschillende fases worden opgeleverd.

Fase West (1 - momenteel in aanbouw) bestaat uit ca. 14.800 m² B.V.O. bedrijfshal voorzien van loadingdocks en dakrandhoogte oplopend van 13,8 tot 18,8 m¹. Alsmede diverse formaat entresolvoeren en een kantoorgedeelte van ca. 982 m².

Fase Oost (2) is opgebouwd uit ca. 11.900 m² bedrijfshal en is eveneens voorzien van loadingdocks en dakrandhoogte oplopend van 13,8 tot 18,8 m¹. Alsmede entresolvoeren alsook een kantoorgedeelte van ca. 1.096 m².

Aan ruimte om te ondernemen dus geen gebrek! Er zijn overigens al units beschikbaar met een grootte van ca. 2.350 m². U merkt het, wij zijn zeer flexibel qua indeling, dus maatwerk voor uw onderneming: check!

Dit is de locatie voor bedrijven die zich bezigen met de productie en verwerking van voedingsmiddelen in de ruimte zin van het woord. Denk hierbij aan foodbedrijven (voedings- en genotmiddelen), maak- en productiebedrijven van food en toeleveranciers aan foodbedrijven zoals bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie, robotica of machinebouw. Twijfels? Informeer bij een van onze bedrijfsmakelaars of wij uw onderneming hier kunnen huisvesten.
Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Onze makelaar zal u uitgebreid rondleiden en optimaal informeren over de mogelijkheden.

INDELING EN VOORZIENINGEN:
Het object zal naar wens worden opgeleverd in CASCO+ staat. Dit betekend voor de bedrijfsruimten: incl. overheaddeuren en loadingdocks. De kantoorruimten worden als volgt opgeleverd: incl. verwarming, pantry, sanitaire voorzieningen, betonvloer (v.v. impregneermiddel) en een liftinstallatie. Liever een afbouwpakket? In overleg is er veel bespreekbaar. De verbouwingswensen hebben uiteraard wel invloed op de uiteindelijke huurprijs. Bij unit 2 in West is er optioneel (tegen meerprijs) een productietoren mogelijk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
De ligging is nationaal bezien zeer centraal, direct aan de A12 welke een belangrijke verkeersader is van Rotterdam – Ruhrgebied. Op loopafstand treffen we ook NS-intercitystation Veenendaal-De Klomp. Een uiterst goede bereikbaarheid op een prachtige locatie.

VLOEROPPERVLAKTE (B.V.O.):
Fase West (1)
- Bedrijfshal 1 – 2.500 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 4 docks.
- Bedrijfshal 2 – 2.300 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 4 docks
+ productietoren (OPTIONEEL)
- Bedrijfshal 3 – 2.500 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 4 docks.
- Bedrijfshal 4 – 2.500 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 4 docks.
- Bedrijfshal 5 – 2.500 m² - dakrandhoogte: 18,8 m¹ - 4 docks.
- Bedrijfshal 6 – 2.500 m² - dakrandhoogte: 18,8 m¹ - 4 docks.
- Kantoor BGG – ca. 382 m²
- Kantoor Eerste verdieping – ca. 660 m²

Fase Oost (2)
- Bedrijfshal 1 – 2.350 m² - dakrandhoogte: 18,8 m¹ - Entresol - 4 docks.
- Bedrijfshal 2 – 2.500 m² - dakrandhoogte: 18,8 m¹ - 4 docks
- Bedrijfshal 3 – 2.350 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 4 docks.
- Bedrijfshal 4 – 2.350 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 4 docks.
- Bedrijfshal 5 – 2.350 m² - dakrandhoogte: 13,8 m¹ - Entresol - 2 docks.
- Kantoor BGG – ca. 360 m²
- Kantoor Eerste verdieping – ca. 736 m²

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

HUURPRIJS (op basis van CASCO+):
- Hal: € 75,- tot € 80,- per m² / jaar (dit geldt ook voor de entresoloppervlakte).
- Kantoor: € 135.- per m² / jaar.
- Parkeren: I.O.

PARKEREN:
Voldoende parkeergelegenheid, welke afhankelijk van de definitieve indeling worden toegewezen.

VOORSCHOT (SERVICE)KOSTEN:
P.M.

OMGEVINGSPLAN:
Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 4.2

DUURZAAMHEID:
De energie wordt opgewekt uit de aanwezige PV-panelen, de warmte en koude wordt deels gewonnen uit de aarde.

BTW:
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALING:
Huurpenningen en voorschot servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

AANVAARDING:
In overleg. Na verwachting zal fase 1 rond de zomerperiode 2024 worden opgeleverd. Voor fase 2 staat de oplevering geprognotiseerd voor eind 2024, begin 2025.

HUURTERMIJN:
5 + 5 jaar.

OVERIGE CONDITIES:
Nader te bepalen. Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

PLATTEGRONDEN:
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

DISCLAIMER:
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC Bedrijfsmakelaars en CMC Bedrijfsmakelaars staan niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.