Resultaten laden ...

Jaargetijdenweg 50 1

36 m2 bedrijfsruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 150 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Slank
Bedrijventerrein EUREGIO BEDRIJVENPARK

Ontdek uw ideale opslag- of werkruimte bij BOX Garagepark Enschede, strategisch gelegen op het Euregio bedrijvenpark wat snel en eenvoudig te bereiken is via de A35. Met 26 garageboxen op de begane grond, elk met de afmetingen van 6m x 3m x 2,5m (l x b x h) en een bruto vloeroppervlak van ca. 18m², bieden wij de perfecte oplossing voor uw zakelijke of persoonlijke opslagbehoeften.

Elke garagebox is uitgerust met individuele verlichting en drie stopcontacten, ideaal voor zowel de opslag van waardevolle goederen als voor gebruik als werkplaats. Veiligheid wordt gegarandeerd door uitgebreide camerabeveiliging en een omheind terrein met een automatische poort, die huurders gemakkelijk met hun telefoon kunnen openen. Ook is er een brandblusser aanwezig. Daarnaast genieten huurders van het gemak van een eigen postadres en brievenbus, wat ervoor zorgt dat bedrijven zich hier kunnen inschrijven en post kunnen ontvangen.

Ons terrein is 24/7 toegankelijk, waardoor u op elk gewenst moment bij uw spullen kunt, ideaal voor flexibele werkuren of dringende opslagbehoeften. Bovendien zijn er 4 parkeerplekken beschikbaar op het terrein, exclusief voor onze huurders.

Deze garageboxen zijn perfect voor een breed scala aan doelgroepen, waaronder:

- Kleine ondernemers en start-ups die op zoek zijn naar betaalbare opslag- of werkruimte.
- Particulieren met behoefte aan veilige opslag voor voertuigen, hobby-artikelen of huishoudelijke goederen.
- Webwinkeliers die een toegankelijke en veilige plek nodig hebben voor hun voorraad.
- Vertegenwoordigers of ambachtslieden die een veilige opslagplek voor hun gereedschappen of producten zoeken.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een veilige en professionele opslaggemeenschap. Neem vandaag nog contact op. Uw ideale ruimte wacht op u!

Bruto vloeroppervlakte
De oppervlakte van het gehele perceel is 855m². De oppervlakte van de garageboxen zijn ieder ca. 18m² (6m x 3m x 2,5m) (l x b x h).

Ligging en bereikbaarheid
Het garagepark is gelegen op het Euregio bedrijvenpark. Dit is een modern bedrijventerrein in het oosten van Enschede nabij de Duitse grens. Het terrein is snel en eenvoudig te bereiken via de A35.

Parkeren
Er is gelegenheid voor 4 voortuigen op het terrein voor de huurders van de garageboxen.

Parkfaciliteiten
- Afgesloten terrein met elektrische poort;
- Camerabeveiliging;
- Brandblusser;
- Verlichting;
- Eigen stopcontacten en verlichting per garagebox.

Huurcondities

Huurprijs per garagebox: € 150,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: minimaal 1 jaar

Servicekosten: ca. € 10,- per maand

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 1 kalendermaand voor einde loopduur

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan