Resultaten laden ...

Jachtwagen 49 D

90 m2 bedrijfsruimte te koop in Zeewolde

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 119.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Middengebied
Bedrijventerrein HORSTERPARC

BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP

Per omgaande biedt NVM makelaar een multifunctionele bedrijfsruimte aan op het Horsterparc te Zeewolde, welke in 2011 is gebouwd en recent opgeknapt. De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal (6,4m x 7m) en heeft een verdieping voorzien van een betonnen vloer waar zich 45m2 kantoorruimte bevindt. De bedrijfsruimte is onderdeel van het gebouw “Small Unit” dat geheel is omheind met een hekwerk en is voorzien van eigen postbussen.

Oppervlakte

Totaal: circa 90m2

Begane grond: Circa 45m2
De praktische bedrijfshal is voorzien van een overhead- en loopdeur. Op de begane grond bevindt zich de meterkast, pantry met spoelbak en koelkast en een toilet.

Eerste verdieping: Circa 45m2
Op de 1e etage bevindt zich de (kantoor)ruimte. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van verlichting en stopcontacten.

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfsruimte bevindt zich op het Horsterparc in Zeewolde en is gemakkelijk bereikbaar via de N305, met Harderwijk, Nijkerk en Almere op korte afstand.

Parkeren
U heeft 1 parkeerplaats binnen het hekwerk van het pand, ook kunt u in de directe omgeving op de openbare weg parkeren.

Bestemmingsplan
Bedrijvigheid industrie

Opleveringsniveau
Water elektra en krachtsroom

Koopcondities

Koopprijs: € 119000,- K.K.

Aanvaarding: Direct

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BTW: Partijen opteren voor een BTW belaste levering.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan