Resultaten laden ...

Jarmuiden 36

210 - 420 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk

Een recent ontwikkelde nieuwbouw op Jarmuiden 36, gelegen in het bedrijventerrein Sloterdijk III, is per direct beschikbaar. De afwerking van het pand kan worden afgestemd in overleg. Het gebouw is ideaal voor MKB-bedrijven vanwege de bereikbaarheid via overheaddeuren aan beide zijden van de bedrijfsunit. Dankzij grote raampartijen wordt er veel natuurlijk licht binnen gelaten op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De gunstige ligging tussen de A5 en de N200 maakt de bedrijfsunit gemakkelijk bereikbaar.

LOCATIE
Het bedrijventerrein Sloterdijk III ligt in het stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam, naast de A5. Het bedrijventerrein bevat een mix van verschillende bedrijven uit diverse segmenten en branches. Er zijn grote internationale bedrijven aanwezig, maar ook veel aannemers en bedrijven die handelen in bijvoorbeeld auto's en onderdelen. Bovendien vestigen zich steeds meer magazijnen van webshops in het gebied.

BESCHIKBAARHEID
Er is 420,4 m² v.v.o. beschikbaar voor verhuur, als volgt verdeeld:
-Begane grond: 209,5 m² v.v.o. bedrijfsruimte;
-1e verdieping: 210,9 m² v.v.o. bedrijfsruimte (incl. 39 m² kantoorruimte).

BESTEMMING
Bedrijfsactiviteiten categorie 2 t/m 4 conform bestemmingsplan ‘Sloterdijk III’.

AANVAARDING
Per direct.

BOUWJAAR
2023.

HUURPRIJS
Nader te bepalen.

NUTSVOORZIENINGEN
Huurder dient zelf leveringscontracten af te sluiten voor water, elektra en internet/telefonie. Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

HUURVOORWAARDEN
• Huurtermijn: 5 jaar met telkens een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.
• Opzegtermijn: 12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurperioden.
• Betalingen: per maand vooruit.
• BTW: de verhuurder opteert voor BTW-belaste verhuur.
• Zekerheidsstelling: bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Huurovereenkomst: gebaseerd op het model zoals in 2015 is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
• Aanvaarding/oplevering: per direct.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Het gebouw is gelegen tussen de Westrandweg A5 en de Haarlemmerweg N200 nabij de ringweg A10 en snelweg A9. De locatie is in goede verbinding met andere grote steden in Nederland, waaronder Utrecht en Den Haag. Amsterdam Schiphol Airport ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto.

Openbaar vervoer
Het dichtstbijzijnde busstation ligt op 3 minuten lopen (bushalte Jarmuiden). Het duurt ongeveer 15 minuten om Amsterdam Sloterdijk te bereiken en ongeveer 30 minuten om aan te komen op Schiphol Luchthaven.

DISCLAIMER
Bovenstaande informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan