Resultaten laden ...

Johan de Wittlaan 11

120 m2 bedrijfsruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Inhoud 1170 m³
Perceeloppervlakte 450 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Staatsliedenkwartier

Keurige, droge opslagruimte in het souterrain. Deze ruimte heeft betonnen wanden en vloeren. De hoogte van dit souterrain is ca twee meter en is bereikbaar via de centrale hal. Deze ruimte is uitermate geschikt voor het archief-, opslag- of atelierruimte.

- Verhuurbare ruimte A (10 x 12 m² = 120 m²) prijs € 575,00 per maand.
- Verhuurbare ruimte B (19 x 12 m² = 228 m²) prijs € 1.060,00 per maand.

Aanwezig:
- elektra aansluitingen
- goederenlift
- alle bedragen zijn excl. btw

Begane grond

Ruimte A (10 x 12 m² = 120 m²) Ruimte B (19 x 12 m² = 228 m²)
Aanwezig: elektra aansluitingen en goederenlift

Bijzonderheden

Huurperiode:
vijf + vijf jaar.
Breakoptie in de eerste huurperiode is bespreekbaar.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “ maatschappelijk.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur en servicekosten vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.
Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.